Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8899882

-

53 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Távfűtés
FŰTÉS
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Fűtés Távfűtés
  • Építőanyag Tégla
  • Erkély, terasz Erkély 3m2
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

INGATLAN HELYSZÍNE:


Az ingatlan Budán, a XI. kerületben, a Bocskai úton, Újbuda megálló közelében található. Gyalog elérhető tömegközlekedési eszközök a 17-es, 18-as, 19-es, 41-es, 47-es, 49-es, 61-es villamos, 212-es, 252-es, 53-as, 86-os, 150-es, 153-as, 154-es, buszjárat illetve a 4 Metró teszi a város bármely pontját rövid idő alatt elérhetővé. A közelben orvosi rendelő, óvoda, iskola, játszóterek és egyéb közintézmények megtalálhatóak. A Feneketlen-tó ad lehetőséget sportolásra és kikapcsolódásra egyaránt. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő szupermarketek és kisboltok a Fehérvári úti Vásárcsarnok vagy az Allee Bevásárlóközpont kínál lehetőséget.


 


ÉPÜLET JELLEMZŐI:


Az ötemeletes, liftes, jó állapotú téglaépítésű a 70-es években épült. A házban 35 lakás található. Az ott élők zömében közép és fiatal korosztályt képviselnek. A társasház anyagi helyzete rendezett.


 


LAKÁS JELLEMZŐI:


Az 53 nm-es, lakás a társasház negyedik emeletén található, amit a zárt lépcsőházból vagy lifttel közelíthetünk meg. A bejárati ajtón belépve az előszobába lépünk. Balra a fürdő, wc és kamra kapott helyet külön helységekben. Jobbra a konyha és a két külön nyíló utcára néző szobák nyílnak. A nagyobb alapterületű, erkélykapcsolatos. A lakás felújítást igényel, de remekül alakítható. A konyha áthelyezésével kialakítható még egy háló.


 


LAKÁS MÉRETEI:


Teljes méret: 53 nm


- Szobai: 16,4 nm


- Szoba: 14,8 nm


- Előszoba: 4,9 nm


- Konyha: 8,33 nm


- Fürdő: 3,25 nm


- Wc: 1,2 nm


- Kamra: 2,14,nm


- Erkély 3 nm


Belmagasság: 2,9 m 


 


MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:


A fűtést távfűtés a meleg vizet átfolyós fali gázmelegítő biztosítja.


 


KÖLTSÉGEK:


- Közös költség: 15400 Ft, amely magába foglalja a csatornadíjat, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást.


 


PARKOLÁS:


A környék fizető övezet, viszont a kerületi lakosok minimális éves díj megfizetése ellenében ingyen parkolhatnak.


 


Irányár: 62 MFt

Térkép

A hirdető elérhetősége

Kis Pál Zoltán

+36 70 367