Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8923474

Tipp Ingatlan Kft

49 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Távfűtés egyedi méréssel
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2024
  • Fűtés Távfűtés egyedi méréssel
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

*** PRÉMIUM MINŐSÉGŰ ÉLHETŐ OTTHONRA VÁGYIK?   MEGTALÁLTA!!! ***



 



A XI. kerület legdinamikusabban fejlődő részén, a frissen (2024-ben) átadott Elit 3-as lakóparkban kínálunk megvételre, egy igényesen - saját részre - berendezett, kényelmes kialakítású, belső kertre néző otthont.



A lakás mindkét szobája délkeleti tájolású és a hatalmas üveg felületeknek köszönhetően nagyon világosak. Az árnyékolásról távirányítással is működtethető elektromos redőnyök gondoskodnak, míg a nyári kellemes hőmérsékletet kiépített hűtő-fűtő klíma berendezés biztosítja. A nappaliból közelíthető meg a 6 m2-s jól használható erkély, ami egy fárasztó nap után, valódi felfrissülésre és kellemes pihenésre ad lehetőséget tulajdonosa részére!



A prémium kivitelben beépített konyhabútor gépesített, mely tartalmazza a főzőlapot, az elektromos sütőt, a páraelszívót, a mosogatógépet, valamint a hűtőszekrényt. A nappaliban olasz design kanapé és további minőségi kis bútorokat találhatóak, magas minőségű textil kiegészítőkkel együtt.



Az ingatlanhoz tartozik egy elektromos autó töltésére alkalmas teremgarázs beállóhely, amely a lakással együtt kötelezően megvásárolandó, további 9 millió Ft-ért!!!



A közös költség összesen (lakás + teremgarázs beálló) 21.000 Ft/hó. Az otthon melegét egyedi merésű távfűtés szolgáltatja, ami gazdaságos fűtést biztosít az itt élők számára.



Az infrastruktúra kiváló. Szinte minden megtalálható a közelben, ami egy dinamikus kozmopolita életvitelhez elengedhetetlen!!!



Az ingatlan per-, teher- és igénymentes, azonnal beköltözhető. Amennyiben kérdése lenne, vagy szeretné megtekinteni személyesen is az ingatlant, kérem hívjon bizalommal!


Térkép

A hirdető elérhetősége

Tipp Ingatlan Kft

Nagy Róbert
+36 20 314