Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8792496

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

59 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1955
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

**Kilátásos, Kényelmes Otthon Várja Új Tulajdonosát!**

Eladóvá vált a két szobás, erkélyes lakás a 5. emeleten, amelyet most már Ön is hívhat otthonául.

**Napfényes és Kényelmes Otthon**

A lakás körbenapozott és tégla falainak köszönhetően kiváló hőszigeteléssel rendelkezik. Az állapota kiváló, az új tulajdonosnak akár azonnal birtokba vehető, de előzetes egyeztetés alapján bármikor megtekinthető.

**Kiváló Elhelyezkedés**

Az ingatlan rendkívül előnyös helyen található, közelben megtalálhatóak a legfontosabb szolgáltatások és intézmények, mint például a Shopmark bevásárlóközpont, a Pöttyös utca metróállomás, iskolák, óvodák és bölcsődék. A lakás a zöldövezetre és az utcára is csodás kilátással rendelkezik.

**Költséghatékony Fűtés és Fenntartás**

A fűtést távhő biztosítja, melynek költsége hatósági ár alapján 12 ezer forint havonta. A villanyfogyasztás egyedi méréssel történik. A közös költség 14.5 ezer forint, mely magában foglalja a vízdíjat is, valamint további 2.5 ezer forint felújítási alapot. A főzéshez egyedi mérős gázsütő áll rendelkezésre. A nyílászárók kb. 10 éve lettek cserélve, így azok kiváló állapotban vannak.

**Rendezett Lakóközösség, Tiszta Lépcsőház**

A lakóközösség és a ház is rendkívül rendezett, a lépcsőház tiszta és gondozott. A lakáshoz külön zárható pincehelyiség is tartozik. Parkolás az utcán lehetséges, helyi lakosként kedvezményekkel.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és tegyen egy lépést közelebb új otthonához! Ha szeretné megtekinteni az ingatlant, vagy bővebb információra lenne szüksége, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

Győri Eszter
+36 70 792