Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8885106

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

50 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Távfűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1976
  • Fűtés Távfűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

FIATALOK, BEFEKTETŐK FIGYELEM! PANORÁMÁS, VILÁGOS LAKÁS.

KERESETT INGATLANTÍPUS!

KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉSŰ és infrastruktúrájú, nagyvárosias lakótelepi környezetben, PANORÁMÁS, újhegyi részen, 10 emeletes társasházban, 10 emeleti, 2 szobás, 50 nm-es, REZSIVÉDETT, nem sarki, zöldre tekintő, PANELPROGRAMOS, panellakást kínálok megvételre. Délnyugati tájolása miatt napfényes, VILÁGOS.

Alkalmas pároknak, családoknak, kisállattal rendelkezőknek a parkok közelsége miatt, akik BIZTONSÁGOS, nyugodt környezetben, központi részen képzelik el a jövőjüket hosszabb távon.

Alacsony rezsiköltségű, KIEMELKEDŐ ÁR-ÉRTÉK ARÁNYA miatt befektetőknek is kiváló lehetőség.

A lakásban egy 21 nm és egy 12 nm méretű szoba, melyből az egyikhez LOGGIA tartozik. A födémszinti lakásból mindkét irányban PANORÁMÁS KILÁTÁS. A szobák egymásból és külön is nyílnak. A közlekedő végén és oldalán mindenütt beépített szekrények. NAGY ABLAKOS, világos, gáztűzhelyes konyha, előszoba, fürdőszoba és külön wc található.

A szobák néhány éves laminált parketta burkolatúak, a többi helyiségben linóleum. 2020-ban cserélt ÚJ, MŰANYAG REDŐNYÖS NYÍLÁSZÁRÓK, SZÚNYOGHÁLÓVAL. A szobákban a radiátorokat 2 éve cserélték. A bejárati ajtó is új, acél betétes, sok ponton záródó BIZTONSÁGI AJTÓ. A melegvizet és a fűtést távhő biztosítja, melyből a víz egyedi mérésű vízórás. A lakás összességében ÁTLAGOS, részben felújítandó állapotú.

A lakás az emeleten a szomszédos lakással együttesen a lépcsőháztól külön zárható ajtóval elválasztott. A lépcsőház rendezett, benne 1 lift működik, cserélt, új bejárati ajtó. A lépcsősor tágas, bútor szállítására alkalmas. Az előtérben több kamera. Kaputelefon. Mindkét oldalra van főbejárat.

Kiköltözési idő 3 hónap.
Az alaprajz tájékoztató jellegű.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Guba Ilona
+36 70 320