Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8855050

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

68 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1980
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó lakás Újhegyen, Budapest X. kerületében!

Budapest X. kerület Újhegyen, a Tóvirág utcában eladó egy délnyugati tájolású, 3 szobás, loggiás lakás. Az ingatlan egy kifizetett panelprogramos ház 1. emeleti lakása. Alapterülete 68 m², amely 3 külön nyíló, de egymáson keresztül is átjárható szobát, ablakos konyhát, külön WC-t, fürdőszobát és közlekedőt tartalmaz.

A lakás távfűtéses, a közös költség 18 ezer Ft, a víz, villany és gáz fogyasztás alapján fizetendő. A környéken minden szolgáltatás sétatávolságra található: Spar, gyógyszertár, háziorvosi rendelő, gyermekorvosi rendelő, fodrászat. Pár megálló távolságra Interspar, Lidl, Auchan, valamint a KÖKI Terminál is elérhető. Szabadidős tevékenységekre a közelben uszoda, a felújított Sportliget és a tó is rendelkezésre áll.

Közlekedés szempontjából kiváló: 85, 85E, 68, 268, 117, 185-ös buszokkal az Örs vezér tere 20 perc alatt, Kőbánya-Kispest pedig néhány perc alatt elérhető. Innen a 3-as metróval vagy vonattal a belváros gyorsan megközelíthető. Éjszaka a 909 és 968-as buszok biztosítanak kapcsolatot a belvárossal. A parkolás közterületen ingyenes.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

M284419

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

Győri Eszter
+36 70 792