Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8918112

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

56 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1980
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó Budapest X. kerületében, az Óhegy Park közelében egy fiatalos, felújított, földszinti lakás. Ez a 2 szobás ingatlan tökéletes választás fiatal párok számára, valamint időseknek is, hiszen lépcsőzés nélkül, kényelmesen megközelíthető.

A lakás modern kialakítása és friss festése révén azonnal költözhető. Két külön bejáratú, tágas szobával rendelkezik, amelyek ideálisak pároknak vagy kisebb családoknak. Az ablakos konyha természetes fényt biztosít a mindennapi főzéshez, míg az ablakos fürdőszoba megfelelő szellőzést nyújt.

Egy spejz és egy külön tároló/gardrób is tartozik hozzá, amelyek kiválóan alkalmasak élelmiszerek és egyéb holmik tárolására. A tágas előszobában pedig egy nagy gardróbszekrény található, ami lehetővé teszi a ruhák kényelmes elhelyezését.

A lakás házközponti fűtéssel rendelkezik, alacsony fenntartási költségekkel, a közös költség mindössze 13 800 Ft. A zöldövezetben fekvő ingatlan közvetlenül egy gondozott kertre néz, ami nyugalmat és pihenést biztosít. Az Óhegy Park pár perces sétával elérhető, ahol futópálya, játszótér és nagy zöld területek várják a sportolni vágyókat és a gyermekes családokat.

Kiváló közlekedési lehetőségek is jellemzik a környéket, a buszmegálló néhány percen belül elérhető, így a belváros és a környező kerületek könnyen megközelíthetők.

Ez a lakás ideális választás, ha fiatal pároddal keresel egy modern, zöldövezeti lakást, vagy idősebbként fontos számodra a lépcsőmentes elhelyezkedés és a közeli park nyugalmának élvezete. Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget! Keress bizalommal a személyes megtekintésért!

Referencia szám: M289989

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

Győri Eszter
+36 70 792