Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8903111

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

66 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1950
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Kőbányán, a 10. kerületben, a Szent László téren figyelmébe ajánlok egy 66 m²-es, 2019-ben teljeskörűen felújított földszinti lakást, amely igény esetén könnyedén átalakítható 3 szobássá.

A társasház Bauhaus stílusban épült a 20. század első felében, 50 cm-es tégla főfallal, és összesen 12 lakást tartalmaz. A lakás előtt egy kis udvar is használható a leendő tulajdonos számára, ahova belépve pár lépcsőn haladunk felfelé, ahol a földszinten összesen 3 lakás található.

A felújítás során nem történt rezsiemelés, így villanykazán került kiépítésre, radiátoros hőleadással. Eredetileg gázkonvektoros fűtés volt, így a gáz visszaállítása lehetséges, ennek költségéről szakember árajánlatot tud biztosítani. Alternatívaként klíma telepítése is segíthet a fűtésszámla kedvezőbbé tételében.

A lakásban jelenleg nincs konyhabútor, így a leendő tulajdonos szabadon döntheti el, hogy a konyhából hálószobát alakít-e ki, és a majd 23 m²-es szobát amerikai konyhás nappaliként használja. A lakás nyugati fekvésű, így világos és napfényes.

A kisebb szobában galéria lett kialakítva, annak lépcsője még befejezésre vár.

Ebből a lakásból egy tágas, szép otthon alakítható ki! Hívjon, tekintse meg, és váljon a Kőbányai vasútállomástól csupán 10 perc sétára található, közönségkedvelt környék új lakójává, a gyönyörű, Lechner Ödön által tervezett Szent László templom közelében!

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

Győri Eszter
+36 70 792