Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8906691

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

39 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1930
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladásra kínálom Kőbánya szívében, az Óhegy park közelében ezt a hangulatos otthont. Az ingatlan 39 m2 alapterületű, és a nagy belmagasságának köszönhetően galériázható, így akár plusz életteret is kialakíthat. A lakáshoz tartozik egy körülbelül 6 m2-es zárható pince, ami extra tárolóhelyet biztosít.

A közös költség mindössze 9.800 Ft, a rezsi pedig 40.000 Ft körül alakul. Az udvar osztatlan közös tulajdon, de minden lakónak saját kertje van, amelye3t közös megegyezéssel alakítottak ki. Az öt lakásos társasház második lakása, amely egy biztonságos, kamerával ellátott területen helyezkedik el, ahol az utcán való parkolás is ingyenes.

A környék infrastrukturális adottságai kiválóak: a közelben található a 95-ös, 151-es, 85-ös buszmegálló, valamint a 3-as villamos is könnyen elérhető. Bevásárlási lehetőségek tekintetében is kitűnő a lokáció, hiszen Interspar, Auchan, DM, Rossmann, gyógyszertár, orvosi rendelő és állatorvos is a közelben található.

A lakóközösség rendkívül barátságos és összetartó, amit jól tükröz, hogy az udvar már három alkalommal is elnyerte a Tiszta udvar, rendes ház címet. Ha egy nyugodt, biztonságos, és barátságos környezetben szeretne élni, akkor ez a lakás tökéletes választás lehet Önnek!
M288934
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495