Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8923829

Budapest IV. kerület József Attila utca 94-100 - OTP Ingatlanpont Iroda

37 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1950
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Parkos környezetben, erkélyes otthon!

Fedezze fel új otthonát a X. Salgótarjáni utcában! Eladó egy 37 nm-es, 3. emeleti, 2 szobás lakás, amely ideális választás családoknak vagy fiatal pároknak.Parkos környezet: Az erkély a csendes parkra néz, ahol a természet közelsége minden nap örömet okoz.

Tágas és világos: Az ablakos konyha az étkező résznek is helyet ad, a nappali nyugati tájolású, így napfényben úszik. Egy plusz hálófülke került kialakításra, ami igény szerint könnyen elbontható.

Felújítandó, de lakható állapotban: A lakás jelenlegi állapota is lakható, azonban korszerűsítése időszerű, így lehetőséget biztosít arra, hogy saját ízlésére alakítsa.

Kiváló közlekedés: Csak pár lépésre az 1-es villamostól és a Stadionok metróállomástól. A Népliget pedig nemcsak pihenésre, hanem sportolásra is kiválóan alkalmas.Ingyenes parkolás az utcán!

Közel a legfontosabb intézményekhez: 200 méteren belül található a Gyöngyike Óvoda és Bölcsöde, a BMSZ Pataky István Híradásipari és Informatikai Technikum, a Málnasuli Oktatóközpont, a Pongrác Közösségi Ház, valamint a háziorvosi rendelő.

Ez a lakás remek lehetőség, akár befektetésnek, akár saját otthonnak! Ne hagyja ki, hívjon most, és nézze meg személyesen!

31900000 Ft

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest IV. kerület József Attila utca 94-100 - OTP Ingatlanpont Iroda

Gerák István
+36 70 881