Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8922551

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

37 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1950
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Parkos környezetben, erkélyes otthon!

Fedezze fel új otthonát a X. Salgótarjáni utcában! Eladó egy 37 nm-es, 3. emeleti, 2 szobás lakás, amely ideális választás családoknak vagy fiatal pároknak. Parkos környezet. Az erkély a csendes parkra néz, ahol a természet közelsége minden nap örömet okoz.

Tágas és világos. Az ablakos konyha az étkező résznek is helyet ad, a nappali nyugati tájolású, így napfényben úszik. Egy plusz hálófülke került kialakításra, ami igény szerint könnyen elbontható.

Felújítandó, de lakható állapotban: A lakás jelenlegi állapota is lakható, azonban korszerűsítése időszerű, így lehetőséget biztosít arra, hogy saját ízlésére alakítsa.

Kiváló közlekedés. Csak pár lépésre az 1-es villamostól és a Stadionok metróállomástól. A Népliget pedig nemcsak pihenésre, hanem sportolásra is kiválóan alkalmas.Ingyenes parkolás az utcán!

Közel a legfontosabb intézményekhez: 200 méteren belül található a Gyöngyike Óvoda és Bölcsőde, a BMSZ Pataky István Híradásipari és Informatikai Technikum, a Málnasuli Oktatóközpont, a Pongrác Közösségi Ház, valamint a háziorvosi rendelő.

Ez a lakás remek lehetőség, akár befektetésnek, akár saját otthonnak! Ne hagyja ki, hívjon most, és nézze meg személyesen!
M290224

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495