Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8905608

OC-Kistarcsa

34 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2007
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

A X. Kerület remek infrastruktúrával ellátott részén, a Makk utcában kínálom megvételre ezt a 34 nm-es, egy szobás, 5. Emeleti, 2007-ben átadott tégla lakást.

A liftes társasház remek alapanyagok felhasználásával épült, ennek megfelelően kiváló állapotú, tiszta, megfelelően karbantartott.

A lakás ablakai korszerű műanyag nyílászárók, Klímával ellátott, fűtését házközponti fűtés biztosítja, ami rendkívül kedvező. A leghidegebb téli hónapokban a Fűtés, meleg- és hidegvíz fogyasztás kevesebb, mint 13eFt.
Közös költség 12eFt.
Villany, víz, fűtés egyedi távleolvasós mérők alapján fizetendő.

A vételár részét képezi a KLÍMA, a beépített, gépesített konyhabútor, étkező pulttal valamint az előszobai beépített szekrény. Minden más bútor külön megállapodás tárgya lehet.

Birtokba vétel rövid határidővel megoldható!

A környék biztonságos, a társasházba bejutni 3 beléptető kapun keresztül lehet, valamint a távirányítós kapus teremgarázsból lifttel is feljutunk a lakáshoz. Lépcsőházat és a garázs figyelő kamerarendszer is kiépítésre került.

A közelben MINDEN megtalálható, vagy percek alatt elérhető. A társasházzal szemben RONI ABC, 3-as villamos kb 100m.

Ajánlom elhelyezkedése és remek állapota miatt befektetési célra, de első lakásnak vagy kényelmet kereső idősebbeknek is remek választás.

A társasház kertjét használhatják a lakók, itt padok, kerti játékok és sütögetésre kijelölt hely is biztosítja a lakók kényelmét.

A lakáshoz KÜLÖN VÁSÁROLHATÓ EGY TEREMGARÁZS BEÁLLÓ további 5.000.000Ft-ért, így a lakás irányára a teremgarázzsal együtt 44.000.000Ft
A teremgarázs külön NEM eladó.

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését hívjon bizalommal!

Térkép

A hirdető elérhetősége

OC-Kistarcsa

Pásztor Endre
+36 70 716