Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8871847

-

35 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Házközponti
FŰTÉS
  • Kilátás Kertre néző
  • Tájolás Kelet
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Parkolási lehetőség Terem garázs
  • Fűtés Házközponti
  • Építőanyag Tégla
  • Kertkapcsolat igen 800m2
  • Szigetelt igen
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

X. ker. Makk utcában eladó egy 35 m2-es 1. emeleti lakás. A lakás a liftes ház első emeletén van.
A lakáshoz egy teremgarázs is tartozok, ami külön is megvásárolható 5 mft-os áron.

Figyelem! Az ingatlanra szerződni novembertől lehet (foglaló), de a birtokbaadás határideje 2025. április.

Helyiségek:
Nappali+konyha+étkező: 27,38 m2
Zuhanyzó+wc: 4,36 m2
Előszoba: 3 m2

Burkolatok: laminált parketta, járólap csempe.
Közművek: víz, villany, csatorna
Műanyag ablakok, biztonsági bejárati ajtó. A szoba ablakai a belső parkosított kertre néz. A ház kizárólagosan használja ezt a belső kertet, ahol gyermekek részére játszótér is ki lett alakítva.

Miért jó a X. kerületben lakni?
Budapest X. kerületében lakni számos előnnyel jár, amelyeket az alábbiakban részletezek:

Kiváló közlekedési kapcsolatok: A X. kerület, vagyis Kőbánya, Budapest egyik közlekedési csomópontja. A kerületet több busz-, villamos- és metróvonal is átszeli, így könnyen elérhető a belváros és a környező kerületek.

Gazdag történelem és kultúra: Kőbánya gazdag történelmi és kulturális örökséggel rendelkezik. Számos műemlék és építészeti kincs található itt, mint például a Szent László-templom és a Kőbányai sörgyár.

Zöldterületek és parkok: A kerület számos zöldterülettel és parkkal büszkélkedhet, amelyek kiválóak a pihenésre és szabadidős tevékenységekre. Ilyen például a Népliget, Budapest egyik legnagyobb parkja, amely a kerület határán helyezkedik el.

Fejlődő infrastruktúra: Az utóbbi években jelentős fejlesztések történtek a kerület infrastruktúrájában. Új lakóparkok, bevásárlóközpontok és szórakoztató létesítmények épültek, amelyek még vonzóbbá teszik a környéket.

Változatos lakáslehetőségek: A X. kerületben számos különböző típusú lakás található, így mindenki megtalálhatja az igényeinek és pénztárcájának megfelelőt, legyen szó panelházakról, újépítésű lakóparkokról vagy régi polgári lakásokról.

Jó oktatási intézmények: A kerületben számos jó hírű iskola és óvoda található, amelyek biztosítják a gyermekek magas színvonalú oktatását és nevelését.

Közösségi élet és programok: Kőbánya aktív közösségi élettel rendelkezik. Számos kulturális és sportesemény, fesztivál és közösségi program várja az itt élőket, amelyek hozzájárulnak a kerület pezsgő életéhez.

Összességében a Budapest X. kerületében való lakás kényelmes és élvezetes életet biztosít, számos lehetőséggel a kikapcsolódásra, munkára és családi életre egyaránt.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Saját Otthon Ingatlan és hiteliroda