Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8912649

Budapest IV. kerület József Attila utca 94-100 - OTP Ingatlanpont Iroda

47 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1960
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

ELADÓ egy X. Kerület Liget téren található, jó állapotú 47 négyzetméter alapterületű, 2 szobás erkélyes lakás, amely 1/1 tulajdoni jogú, teljesen per-teher mentes, azonnal költözhető!

Megvételre kínálok a X. Kerület közkedvelt részén a Liget téren egy kis lakásszámú társasházban található, 2 szobás, erkélyes, kitűnő ellátottságú klimatizált téglalakást.

A lakásba beérve fogad minket az előszoba, ahonnan balra nyílik a tágas konyha + étkező, jobbra pedig egy kis kamra, továbbá a fürdőszoba található. Tovább haladva elérkezünk a nappaliba, ami déli tájolásának köszönhetően kifejezetten világos és napfénnyel teli. A nappaliból eljuthatunk a nagyszobába, illetve az erkélyre. Az erkély egy zöldes, virágokkal és fákkal teli részre néz.

Az ingatlan praktikus elrendezésének köszönhetően minden szoba és helyiség külön nyílik egymástól.

A fűtésért egy otthonos és kitűnő állapotú héra-cserépkályha felel, továbbá egy inverteres hűtő-fűtő klíma, így a téli hónapban a rezsiköltség igen kedvező, mindössze 15.000 forint. A meleg vízről pedig egy 2 éve beszerelt villanybojler gondoskodik.

A közös költség: 14.000 forint, amely tartalmazza a felújítási alapot, lépcsőház karbantartást és a szemétszállítást is.

A társasház állapota rendezett, kulturált és összetartó lakóközösség jellemzi. Megtakarítással rendelkeznek, következő ütemtervben a lépcsőház belső részének felújítása van soron, de pályáznak is más egyéb felújításokra.

A lakáshoz tartozik egy saját tulajdonú száraz pincerész is.

Ideális választás lehet fiatal pároknak vagy egyedülállóknak, azoknak, akiknek fontos a csend és a nyugodt pihenés, ugyanakkor a tömegközlekedés is fő szempont. A parkolás a környéken ingyenes, néhány perc séta alatt elérhető számos tömegközlekedési lehetőség is. (9, 10-es busz, 3, 23, 23A 28, 62A villamos) A vásárlás sem fog gondot okozni, hiszen a közvetlen közelben több lehetőség is adott, de néhány perc tömegközlekedéssel vagy autózással akár az Árkád, Keleti Pályaudvar (Aréna) is elérhető. A sportolás és kikapcsolódás kedvelőinek számos a környéken található konditerem ad lehetőséget.

Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal a hét bármely napján, akár hétvégén is!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest IV. kerület József Attila utca 94-100 - OTP Ingatlanpont Iroda

Kocsis Dávid
+36 31 781