Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8918968

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

61 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2011
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladásra kínálunk egy kivételes adottságú, dupla komfortos, belső kétszintes, 75 nm-es lakást Kőbánya egyik legszebb részén, az Óhegy park közelében!

Az ingatlan ideális elosztással rendelkezik: 3 hálószoba, egy nappali/amerikai konyha, 2 fürdőszoba, külön WC, és két praktikus tároló tartozik hozzá. Az autó biztonságos parkolásáról pedig a fedett autóbeálló gondoskodik.

Az ingatlan egy 2010-es években épült, két emeletes, hatlakásos társasház második emeletén található, belső kétszintes tetőtér beépítéssel. A lakás modern elosztásának köszönhetően minden helyiség kényelmesen használható, a lakóterek funkcionálisan lettek kialakítva.

A lakás elosztása:

1. szint: A bejárati ajtón belépve egy előszobába érkezünk, ahonnan a külön WC, a kádas fürdőszoba és az egyik hálószoba nyílik. Az amerikai konyhás nappali a tér központi eleme, innen vezet egy kényelmes lépcső a második szintre.

2. szint: A lépcsőn felérve két további hálószoba fogad minket, valamint egy modern, mozaikcsempés fürdőszoba, zuhanyzóval és WC-vel. Az üvegtéglás kialakítás természetes fényt biztosít a térben.

Kiemelt tulajdonságok:

- A lakást folyamatosan karbantartották, a konyhabútort egy évvel ezelőtt teljesen kicserélték, egyedi méretre készített elemekkel, rengeteg tárolási lehetőséggel és beépített LED-es világítással. A praktikus kialakítás minden háziasszony álma!
- A lakás klimatizált, minden hálószobában és a nappaliban külön klímaberendezés található, így szükség esetén a fűtést is kiválthatja. A fűtésről egy gáz-cirkó rendszer gondoskodik, lapradiátorokkal, valamint a fürdőszobákban törölközőszárítókkal, a kádas fürdőben pedig padlófűtéssel.
- Az ingatlan kiváló hőszigeteléssel rendelkezik, ezért a rezsiköltség alacsony.

Extra kényelmi funkciók:
2 tárolóhelyiség: Az egyik közvetlenül a bejárat mellett található, tökéletes kamrának, míg a másik a fedett autóbeállóval szemben, ami ideális kerékpárok, szerszámok, babakocsi vagy akár autógumik tárolására.
A társasház közös használatú kertje kerti grillezővel és szaletlivel van felszerelve, ahol a lakók kellemesen tölthetik el szabadidejüket, baráti összejöveteleket tarthatnak.

A környék:
A társasház kiváló helyen, csendes, zöldövezeti környezetben található. Az Óhegy park mindössze pár perces sétával elérhető, ahol kutyafuttató, játszóterek, sportpályák és fitneszparkok várják a szabadidős tevékenységek kedvelőit. Az erdős sétányok és a park mamutfenyője is igazi látványosságot nyújt.

Ez az ingatlan tökéletes választás azoknak, akik csendes, zöld környezetben keresnek modern otthont, ahol minden a kényelmüket szolgálja!

M289790
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495