Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8912851

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

25 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (konvektor)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1958
  • Fűtés Gáz (konvektor)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

GALÉRIÁZHATÓ KIS LAKÁS.

CSAK A BALLA INGATLAN KÍNÁLATÁBAN!

Kiváló elhelyezkedésű és infrastruktúrájú, kertvárosias környezetben, Kőbánya Városközponttól séta távolságra lévő, 3 emeletes, régi építésű, körfolyosós társasházban, 1 emeleti, 1 szobás, NAGY BELMAGASSÁGÚ, galériázható, 25 nm-es, REZSIVÉDETT, tehermentes lakást kínálok megvételre.

Alkalmas pároknak, egyedülállóknak, kisállattal rendelkezőknek, akik KÖZPONTI RÉSZEN, mégis CSENDES, fás környezetben képzelik el a jövőjüket hosszabb távon.

ALACSONY rezsiköltségű, kiemelkedő ár-érték aránya miatt befektetőknek is kiváló lehetőség.

Az északnyugati tájolású, utcára tekintő lakásban 1 teljes méretű, 3,6 méter belmagasságú, galériázható szoba, gáztűzhelyes, ablakos konyha, előszoba, ülőkáddal kialakított fürdőszoba, benne wc található.
A 18 nm-es szoba PARKETTA burkolatú. A konyhában és a fürdőszobában csempe és járólap. Fűtés GÁZKONVEKTOR, melegvíz villanybojler. A lakásban minden EGYEDI MÉRÉSŰ. A fürdőszoba helytakarékos harmonika ajtóval zárt.

A lakásban két éve teljes víz- és csatornacső csere történt. A további részek és a nyílászárók felújítandóak. Áramellátás: 25 A. A lakás összességében ÁTLAGOS állapotú.

A lakás az emeleten a szomszédos 6 lakással együttesen a lépcsőháztól külön zárható rácsos ajtóval elválasztott. A lépcsőház rendezett, kapunyitóval szerelt, közös használatú kertes belső udvar.
Az ingatlan tehermentes, kiköltözési idő 1 hónap.
Az alaprajz tájékoztató jellegű.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Guba Ilona
+36 70 320