Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8912745

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

39 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1950
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Élhető alapterületű, akár galériázható, kertkapcsolatos lakás Kőbánya szívében.
Budapest X. kerületben, Óhegyen, néhány lakásos házban eladó egy KERTKAPCSOLATOS, 1 szobás, 39 nm-es, felújítandó lakás. A társasház összes lakása saját kertrésszel rendelkezik, ahova csendes zsákutcából nyílik a bejárat. A saját használatú kert kb 65 m2 területű, teljesen körbekerített.

A lakásba belépve a tágas előtér-konyha fogad, melyből balra nyílik a közel 23 m2 méretű szoba, jobbra pedig egy zuhanyzós fürdő és egy tároló/kamra. A lakás délkeleti fekvésű, a zuhanyzó és a WC egy helyiségben van, fűtését gáz konvektor, melegvíz-ellátását villanybojler biztosítja. A lakás teljesen felújítandó, így új tulajdonosa a saját ízlése szerint tudja majd kialakítani.

A közös költség 10 ezer forint, minden közmű saját mérőóra alapján fizetendő, így a rezsiköltség alacsonyan tartható.

Parkolás: közterületen ingyenes, de a telek szélessége lehetővé teszi, hogy akár a saját telekrészre való beállás is kialakítható.

A közelben gyalogtávban elérhetőek: élelmiszerbolt, gyógyszertár, zöldséges, iskola, szabadidőpark (Óhegy-park), valamint több buszjárat, melyekkel pl. KÖKI, Liget tér (Kőbánya alsó), Örs vezér tér hamar elérhetők.

Megtekinthető, tehermentes ingatlan.
Várom megtisztelő hívását!
M289491

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495