Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8844096

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

59 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Geotermikus
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2007
  • Fűtés Geotermikus
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

*** KŐBÁNYÁN, A SZENT LÁSZLÓ TÉR KÖZELÉBEN - 2007-BEN ÉPÜLT - A+ ENERGIA BESOROLÁSÚ - 1+2 FÉLSZOBÁS - SZÉP ÁLLAPOTÚ - NAPFÉNYES - 1. EMELETI, LIFTES LAKÁS - KERTVÁROSI KÖRNYEZETBEN, ZÁRT LAKÓPARKBAN - ELADÓ!***

A belső kertre néző, délkeleti tájolású lakás 59 nm, geotermikus (hőszivattyús) fűtésrendszerének köszönhetően rendkívül alacsony fenntartású. Elosztása praktikus: amerikai konyhás nappali, két külön bejáratú szoba, fürdőkádas fürdőszoba és külön WC került kialakításra. A nagyméretű nyílászáróknak köszönhetően az egész lakás körbe napozott, világos. A beépített konyhabútor és a két nagyméretű tükrös gardrób az vételár részét képezi.

Minden közműfogyasztás mérőórák alapján kerül elszámolásra.
Közös költség: 20.000 Ft/hó.

Az ingatlan egy zárt lakóparkban - 2007-ben épült, három szintes, 60 lakásos, liftes társasházban - található. Az épület kívül-belül jó állapotú, folyamatosan karbantartott. A gondozott közös belső kertben játszótér, padok, és egy kerti sütögető is a lakók kikapcsolódását szolgálja.

A környéken az infrastruktúra kiváló: óvoda, iskola, bölcsőde és számos szolgáltatás is karnyújtásnyira van; posta, bank, gyógyszertár és számtalan bevásárlási lehetőség. A közösségi közlekedés is kiváló: az Örs vezér tér busszal és villamossal is kb.10 perc alatt, a Keleti Pályaudvar vonattal 6 perc alatt elérhető.
Az utcában ingyenes a parkolás, de igény esetén a társasház zárt udvarában felszíni beálló is bérelhető.

A lakás per-, teher- és igénymentes, 1/1 tulajdonú.

Kérdés esetén forduljanak hozzám bizalommal, akár hétvégén is!

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

Juhász Emese
+36 70 369