Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8923981

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

66 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1930
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Budapest dinamikus VIII. kerületében, a Vay Ádám utcában található ingatlan, kiváló választás hosszútávú kiadásra és első lakást keresők számára egyaránt.

Az egyetemek közelsége (ELTE, Corvinus, SOTE, Pázmány, Bánki, Állatorvosi Egyetem), az Aréna Pláza, számos bevásárlási lehetőség, valamint a kiváló tömegközlekedés (M3 metró II. János Pál Pápa tér megálló mindössze 400 méterre, 4-6-os villamosok megállója 500 méterre, buszok) teszi különösen vonzóvá a környéket. A lakás központi elhelyezkedése garantálja a gyors kiadhatóságot, így befektetésnek is ideális.

Az ingatlan tulajdoni lapon műhely besorolású, azonban lakcím és tartózkodási hely bejegyezhető rá. Az emeleti lakásokhoz képest jóval kedvezőbb vételáron juthat hozzá, miközben a kiadhatósága hasonló, így gyorsabb megtérülést biztosít.

A lakás 2017.-ben teljes körű, magas színvonalú felújításon esett át. Az amerikai konyhás nappali, a nagy hálószoba, a modern fürdőszoba és a külön WC funkcionális elrendezést biztosít. Az ingatlan elektromos padlófűtéssel rendelkezik, a minőségi PVC padlóburkolat pedig stílusos és tartós megoldás. Bár szuterén lakásról van szó, a gondosan megtervezett világításnak köszönhetően rendkívül világos, és a beépített, egyedi konyhabútorok még inkább növelik a komfortérzetet.

Ez az ingatlan ideális választás mindazok számára, akik kedvező áron szeretnének ingatlanhoz jutni a belvárosban, vagy keresik a gyors megtérülést biztosító befektetési lehetőséget.

Ne maradjon le erről a ritka ajánlatról!
Referenciaszám: M290591

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

Kéki Mónika
+36 70 518