Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8912647

Budapest IV. kerület József Attila utca 94-100 - OTP Ingatlanpont Iroda

35 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1928
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

SÜRGŐSEN ELADÓ - ALKUKÉPES!
Eladó egy tulajdoni lap szerint 35 m2 alapterületű, de galériák kialakításával közel 45 m2-re bővített ingatlan, amely ideális választás lehet lakásként vagy üzlethelyiségként is.
Tulajdoni lap szerint egyéb helyiség besorolású, de bejelentkezés állandó lakcímre és tartózkodási helyre lehetséges.

Az ingatlan belmagassága (4 m) lehetőséget biztosít további galériázásra akár 60 m2-ig, ehhez építész által készített 2D és 3D tervek is rendelkezésre állnak.

A lakásban jelenleg található egy fa-galéria 175 cm magassággal, egy fekvő galéria 156 cm magassággal, valamint egy tároló galéria, amely segít a maximális helykihasználásban. Az ingatlan teljes műszaki felújításon esett át, így az új tulajdonosnak nincs szüksége további munkálatokra.

Világos, fényes terek, amelyeket a galéria ablakai is tovább növelnek, egész évben sok természetes fényt kap.

Kiváló elhelyezkedés és közlekedés! A környéken parkok, piacok és fontos közlekedési csomópontok mind elérhető közelségben vannak. Az ingatlan utcafrontról nyíló, így üzlethelyiségnek vagy irodának is tökéletesen alkalmas.

Az alacsony közös költség mindössze 12.000 Ft/hó, amely a korlátlan vízfogyasztást is tartalmazza. A rezsi rendkívül kedvező, mindössze 7-8.000 Ft/hó.

Jogi háttere tiszta, 1/1 tulajdon, tehermentes.

Befektetők számára kiváló lehetőség, hiszen az ingatlan jó kiadhatósági potenciállal rendelkezik, a magas érdeklődés miatt gyors megtérülést kínál.
Érdeklődjön, hívjon bármikor megtekintéssel vagy további részletekkel kapcsolatban! Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget - az ingatlan készen áll az új tulajdonosára!
Azonosító: M289137

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest IV. kerület József Attila utca 94-100 - OTP Ingatlanpont Iroda

Kocsis Dávid
+36 31 781