Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8853860

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

51 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Házközponti
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1980
  • Fűtés Házközponti
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

2 szobás, erkélyes panel a Corvin negyedben eladó!

A belvárostól szinte sétatávolságra, folyamatosan fejlődő területen kínálom ezt a jó adottságú ingatlant.

A házban 3 lift is van (1 teher). A lakás 2 szobás,erkélyes, közepes állapotban van. A kényelmes erkély jól használható,mert a szemközti ház messze, kb. 100m távolságban van. A lakók lakcímkártyájuk alapján kedvezményes parkolásra jogosultak, ami ház előtti tágas parkolóban mindig kényelmesen meg is oldható.
A ház nemrégiben választott képviselete folyamatos újításokat ütemezett be az épületben, a szigetelés már biztosan rövid időn belül megvalósul.

A környék rendkívül jól ellátott, magában az épületben háziorvosi rendelő, patika található, iskola,ovoda, vásárlási lehetőségek 100m-es távolságban vannak - ahogyan maga a Corvin Pláza is.

A közlekedés belváros - szintű, hiszen gyakorlatilag minden féle jármű arendelkezésre áll: számtalan busz,troli, villamos,még a metróvonalak is pár perc alatt elérhetők. Ezáltal több egyetem,főiskola diákjainak is nagyon vonzó a környék. Nem csoda, hogy jelenleg az ilyen lakásokat nettó 220 ezer Ft-ért bérelik a házban. Tehát jól lakható, könnyen kiadható a lakás!

Ahogy a környék is fejlődik,a ház is,és a lakás értéke is emelkedni fog. Akinek fontos a belváros közelsége, a jó közlekedés, lakóközösség - avagy egy jó befektetést keres, jöjjön, nézze meg ezt az ingatlant.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Nagyné Nagy Ágnes
+36 70 778