Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8907296

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

64 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1996
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó Budapest VIII. kerületében, a Százados lakóparkban egy JÓ ÁLLAPOTÚ, 68 négyzetméteres, 3. emeleti (lift NINCS), 3 szobás, erkélyes lakás!
Az ingatlanba belépve valamennyi külön nyíló helyiség könnyen megközelíthető a nagy méretű beépített szekrényekkel ellátott folyosóról. A bejárati ajtóval szemben helyezkedik el a két kisebb méretű hálószoba, mellettük a folyosóról nyílik a fürdőszoba és a WC helyiség. Az ablakkal rendelkező konyha kialakításának köszönhetően megfelelően szellőztethető, ajtaja zárható. A klímával felszerelt tágas nappaliból érhető el a 4,8 négyzetméteres napsütötte erkély. Az ingatlanhoz tartozik egy földszinti, nagyjából 6 négyzetméteres tároló helyiség, melyben akár még mosókonyha is kiépíthető.

A lakás fenntartása kedvező, hiszen a közös költség 27.000 forint (mely magába foglalja a lakás és a lépcsőház fűtését, a meleg vizet, a hulladékelszállítást, a kertész és a gondnok díját, valamint a felújítási alapot). A fűtésért a társasház saját kazánja felel, mely mellett egy hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll.
Az elmúlt évek során a lakás számos felújításon esett át, mely az alábbiakat foglalja magába:
- burkolatok cseréje (a folyosó, a konyha, a fürdőszoba és WC magas kopásállóságú járólappal burkolt, illetve a szobák szalagparkettával ellátottak),
- több ponton záródó biztonsági bejárati ajtó,
- redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt új műanyag ablakok,
- hűtő-fűtő klíma a nappaliban,
- új radiátorok,
- a vezetékek cseréje,
- a padlás szigetelése.
Mindemellett társasház is folyamatos karbantartás alatt áll, hiszen a közelmúltban cserélték az épület külső bejárati ajtóit, új ereszcsatornákat helyeztek fel, illetve a takarékosság jegyében napelemekre ruháztak be.
A lakás egy 3 emeletes 9 lakásos társasház legfelső emeletén helyezkedik el. A lakóközösség kifejezetten barátságos és kulturált, a lakások kis számára tekintettel már-már családias hangulatú. Az épület kívül-belül gyönyörűen karbantartott, melyet egy kertész által rendezett, parkosított, illetve játszótérrel ellátott közös használatú belső zárt udvar ölel körbe.

Az új tulajdonos számára távirányítós kapu biztosítja a zárt udvaron történő ingyenes gépjármű beállást. Illetve anélkül is ingyenesen parkolhat a közterületen, hogy szabad helyre kellene vadásznia, ugyanis este 6 órától már csak engedéllyel lehet a környező utcákban parkolni.

A lakás számos lehetőséget rejt magában, hiszen remek első otthonként szolgálhat, ahol a gyermekek anélkül játszhatnak az udvaron, hogy különösebb külső veszély leselkedne rájuk. Emellett ajánlom mindazok számára, akik befektetési céllal kívánnak vásárolni, miként a lakás jelenlegi állapotában azonnal magas hozammal kiadható.
A lakás elhelyezkedése tekintetében kiváló:
- számos étterem, kávézó, élelmiszerüzlet (Lidl, Penny), benzinkút, gyógyszertár, orvosi rendelő, illetve posta is található a lakás közvetlen közelében
- oktatási intézmények széles választéka elégíti ki a tanulni vágyakozók igényeit az egészen kicsiktől (bölcsőde, óvoda) kezdve az egyetemistákig.

Tömegközlekedés szempontjából is ideális választás a lakás, hiszen a pár perc séta távolságra helyezkedik el az M2-es metró, az 1-es villamos, illetve számos különböző buszjárat.

Az ingatlan per- és tehermentes.

M289191
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495