Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8906565

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

66 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1996
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

*Kizárólag Nálunk!* Budapest, VIII. kerület, a Százados lakóparkban egy jó állapotú, 68 nm-es, 3. emeleti, 3 szobás, erkélyes lakás.
Az ablakkal rendelkező konyha kialakításának köszönhetően megfelelően szellőztethető, ajtaja zárható. A klímával felszerelt tágas nappaliból érhető el a 4,8 nm-es erkély. Továbbá az ingatlanhoz tartozik egy földszinti, nagyjából 6 nm-es tároló helyiség, melyben akár még mosókonyha is kiépíthető.

A lakás fenntartása igencsak kedvező, hiszen a közös költség 27 e Ft, (mely magába foglalja a lakás és a lépcsőház fűtését, a melegvizet, a hulladékelszállítást, a kertész és a gondnok díját, valamint a felújítási alapot). A fűtésért a társasház saját kazánja felel, mely mellett egy hűtő-fűtő klíma is beszerelésre került.
Az elmúlt évek során a lakás számos felújításon esett át, mely az alábbiakat foglalja magába:
- burkolatok cseréje (a folyosó, a konyha, a fürdőszoba és wc magas kopásállóságú járólappal burkolt, illetve a szobák szalagparkettával ellátottak),
- több ponton záródó biztonsági bejárati ajtó,
- redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt új műanyag ablakok,
- hűtő-fűtő klíma a nappaliban,
- új radiátorok,
- a vezetékek cseréje,
- a padlás szigetelése.
Mindemellett társasház is folyamatos karbantartás alatt áll, hiszen a közelmúltban cserélték az épület külső bejárati ajtóit, új ereszcsatornákat helyeztek fel, illetve a takarékosság jegyében napelemekre ruháztak be.
A lakás egy 3 emeletes 9 lakásos társasház legfelső emeletén helyezkedik el. A lakóközösség kifejezetten barátságos és kulturált, a lakások kis számára tekintettel már-már családias hangulatú. Az épület kívül-belül gyönyörűen karbantartott, melyet egy kertész által rendezett, parkosított, illetve játszótérrel ellátott közös használatú belső zárt udvar ölel körbe.

Az új tulajdonos számára távirányítós kapu biztosítja a zárt udvaron történő ingyenes gépjármű beállást. Illetve anélkül is ingyenesen parkolhat a közterületen, hogy szabad helyre kellene vadásznia, ugyanis este 6 órától már csak engedéllyel lehet a környező utcákban parkolni.

Az ingatlan per- és tehermentes.

Ingatlanjogász ügyvédi iroda vagyunk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

Erdélyi Miklós István
+36 70 242