Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8911194

Duna House - József körút

61 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1890
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

TÁGAS, JÓL BERENDEZHETŐ, EMELETI LAKÁS A RIGÓ UTCÁBAN!

VIII. kerületben, a Nagykörúttól pár lépésre, a Rigó utcában, felújított homlokzatú, hangulatos polgári társasház első emeletén eladó egy 61m2-es, 2 különnyíló szobás, remek elrendezésű, igény szerint akár nappali + 3 hálószobássá is alakítható, napfényes polgári lakás.

Az ingatlanban két különnyíló szoba (26 és 16m2 méretűek), egy ablakos, étkezős konyha, egy fürdőszoba, egy külön wc, és egy előszoba helyiségek találhatóak. A helyiségek mindegyike ablakos, melynek köszönhetően mind a fényviszonyok, mind a lakás szellőztethetősége kitűnő. A szobák kifejezetten tágasak, jól berendezhetők.

A lakás részben felújításra szorul, de kisebb ráfordítással is beköltözhető. A kisebbik szoba, fürdőszoba, konyha, wc, és előszoba korábban felújításra került jelenleg is használatra alkalmas, jó állapotnak örvend. A nagyobbik, utcafronti szobát az elmúlt évek során nem használták, ez a helyiség igény szerinti felújításra szorul. Ez a nagy méretű, 26m2-es helyiség akár két különnyíló hálószobává is alakítható, két nagy ablakának köszönhetően. Az ingatlan belmagassága emellett fekvőgaléria beépítését is lehetővé teszi.

Elrendezése, elhelyezkedése okán a lakás egyaránt alkalmas lakhatási célra, vagy hosszútávú bérbeadásra is. Paraméterei okán emellett akár ügyvédi irodának, magánorvosi rendelőnek is átalakítható. A társasházban a rövid távú lakáskiadás nem támogatott.

A társasház rendezett, a lakóközösség kifejezetten jó. Az épületben a felújítások egy jelentős része már elkészült, a hátralévő munkálatokra aktívan takarékoskodnak, határozott tervekkel rendelkeznek.

A környezet ellátottsága ideális. Sétátávolságra elérhetőek oktatási intézmények (óvoda, iskola, több egyetem, Fazekas Gimnázium), kisebb és nagyobb üzletek, a Corvin Pláza, a Rákóczi téri vásárcsarnok, emellett kikapcsolódási és sportolási lehetőségek, és orvosi ellátás is. A 4-6-os villamos megállója mindössze 2 percnyire, míg az M4 metró állomása 5 percnyire található, emellett a 9-es busz, és a 83-as trolibusz is a közelben áll meg. Ennek köszönhetően a Belváros szinte minden fontosabb helyszíne, közlekedési csomópontja könnyen, gyorsan, átszállás nélkül elérhető.

Az ingatlan irányára: 51,5 M Ft

Térkép

A hirdető elérhetősége

Duna House - József körút

Movik Márk
+36 70 679