Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8906682

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

64 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1978
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

***BUDAPEST VIII. KERÜLETÉBEN - A CORVIN-NEGYEDBEN - 3 SZOBÁS - ERKÉLYES - DÉLI TÁJOLÁSÚ - NAPFÉNYES LAKÁS - ELADÓ!***

A Corvin Plazatól 5 pár perc sétára elhelyezkedő, 3. emeleti, 64 nm-es, 3 szobás, D-i fekvésű lakás 2 irányba tájolt, minden helyisége napfényben úszik, a pakra néző nappalihoz egy 4 nm-es erkély is tartozik.

Az ingatlan felújított, szép állapotú, azonnal költözhető.

A teljes körű felújítás során az alábbi korszerűsítések történtek:
- elvégezték az elektromos hálózat és a vízvezetékek cseréjét,
- a hideg- és meleg burkolatok is cserélték,
- a vizes helyiségekbe új szanitereket építetek be, a fürdőszobába törölközőszárítós radiátor került,
- megtörtént a külső-belső nyílászárók cseréje. Az új, hang- és hőszigetelt ablakok szúnyoghálóval szereltek és a déli oldalon redőnnyel ellátottak. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági bejárati ajtó.
- az új radiátorok termosztáttal szabályozhatók,
- gépesített, modern konyhabútor került beépítésre, itt kapott helyet a mosógép is,
- az előszobában és a fürdőben beépített szekrények biztosítják a rendezett tárolás lehetőségét.

A fűtés távfűtés, a radiátorok termosztáttal szabályozhatóak. Saját vízórával rendelkezik, minden közmű a mérőórák alapján kerül elszámolásra. A lakás rendkívül gazdaságos fenntartású, alacsony rezsijű. A közös költség: 19.400 Ft/hó

A lakás egy tiszta, rendezett, folyamatosan karban tartott, jó lakóközösséggel rendelkező panel társasház 3. emeletén található. Pár éve újították fel a lépcsőházat, mely a lépcsőházi nyílászárók cseréjét is magában foglalta.

A város szívében van, kiváló az infrastruktúra és a közlekedés.

A Corvin sétány 5 perc sétával elérhető, ahol vásárlási lehetőségek, éttermek, gyógyszertár, fitneszterem és további változatos szolgáltatások és szórakozási lehetőségek is mind megtalálhatók. A közvetlen közelben bölcsőde, óvoda, iskola és orvosi rendelő szolgálja a lakosság kényelmét.

A 9-es és 83-as buszok, 3-as metró, 4/6-os villamos is pár perc sétával könnyen elérhető. A házak között mindig könnyen található parkolóhely is, ha valaki autóval közlekedik.
Remek adottságai és elhelyezkedése miatt nem csak saját otthonnak, hanem a környék egyetemei (SOTE, Nemzeti Közszolgálati Egyetem, ELTE, BME, Corvinus) miatt befektetésnek is kiváló választás.

Az ingatlan per-, teher- és igénymentes.

M288992
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495