Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8884727

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

42 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1930
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó Budapest VIII. kerületében, a Corvin negyed közelében egy belső két szintes, többfunkciós ingatlan, amely lakásként és üzlethelyiségként egyaránt használható. Az ingatlan két bejárattal rendelkezik: az egyik az utcára, a másik a társasház belső udvarára nyílik.

Az ingatlan alapterülete 42 nm, amelyhez egy felső galériaszint is tartozik, amely az alsó szint 90%-át fedi le. Az alsó és felső szinteken egyaránt találhatók ablakok. A használható alapterület összesen 75 nm, valamint az ingatlanhoz tartozik egy 35 nm-es saját pince is, amely közvetlenül az ingatlanból megközelíthető.

A belmagasság az utcafronti részen 2,1 m, míg a hátsó bejáratnál 1,76 m, de a galéria igény szerint eltávolítható.

A közlekedés kiváló: a közelben található a 3-as metró, a 4-6-os villamos, valamint több busz- és trolijárat is. Számos bevásárlási lehetőség és szolgáltatás, mint például a Lidl, Spar, CBA, éttermek, posta és a Corvin Plaza is könnyen elérhető. Iskolák, óvodák és a Corvin mozi is mindössze 10-15 perc távolságra vannak.

Az ingatlan lakhatási célra, valamint Airbnb-ként is kiváló lehet, utóbbihoz azonban engedélyeztetés szükséges. Korábban cukrászda és vendéglátóegység működött benne, a helyiség száraz, nem dohos.

Lakcímkártya igényelhető. Az ingatlan fenntartási költsége alacsony.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

Győri Eszter
+36 70 792