Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8848415

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

48 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1890
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó lakás az Orczy úton, 48 nm-es, 1 szobás és hallos elrendezéssel, alacsony rezsivel!

Ez a második emeleti, 48 négyzetméteres ingatlan ideális választás lehet első lakásnak vagy befektetésnek, különösen az egyetemek közelsége és a kiváló közlekedés miatt.

Az ingatlanba belépve egy előszoba és konyha fogadja az érkezőt. A hall jelenleg étkezőként és nappaliként funkcionál, innen nyílik a zuhanyzós fürdőszoba. A hálószoba rész parkra néz, műanyag nyílászárókkal, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt, ami biztosítja a csendes és nyugodt pihenést.

A lakás fűtését gázkonvektor, a meleg vizet pedig villanybojler biztosítja. A társasház folyamatosan megújul, a tető, homlokzat és főlépcsőház felújítása már megtörtént, így az új tulajdonos egy rendezett és karbantartott épületbe költözhet be.

A környéken számos szolgáltatás elérhető: iskolák, óvodák, bevásárlási lehetőségek, mint például Aldi, gyógyszertár, barkácsbolt, papír-írószer bolt találhatók a közelben. Az ingatlan tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető, a 23-as, 24-es villamos, a 72-es és 83-as trolibusz, a 9-es és 99-es busz, valamint az 1-es villamos és az M3-as metró mindössze pár perc sétával elérhető.

Ez a lakás remek lehetőséget nyújt mindazoknak, akik egy kényelmes, jól megközelíthető és alacsony rezsijű otthont keresnek, vagy egy jövedelmező befektetést szeretnének megvalósítani. Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, tekintse meg az ingatlant személyesen is!

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

Győri Eszter
+36 70 792