Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8869663

V.ingatlan

110 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • Kilátás Utcai
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Parkolási lehetőség Utcán, közterületen
  • Építés éve 1920
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Tégla
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

VIII. ker. Corvin-negyedben, szép, rendezett utcában:
Megvételre kínálunk a Corvin sétány szomszédságában (Nap utca), közel a Nagykörúthoz, de csendes mellékutcában, kívül- belül gyönyörűen felújított társasház I. emeletén, egy 110 m2-es, lépcsőházból nyíló, nagypolgári lakást.

Az ingatlan cirkófűtéses, 3 külön nyíló szobával, tágas előszobával rendelkezik. Kiváló közlekedés: Corvin sétány és a Corvin Pláza a szomszédban. Pár perc sétával elérhető a 3-as metró, a 4-es metró, éjjel-nappal járó 4-6-os villamos, 9-es busz, 909-es éjszakai busz, 83 trolibusz.

Fenntartási költsége alacsony az újra cserélt kondenzációs cirkó fűtésnek köszönhetően. Közös költség mindössze: 22.000 Ft/hó.


A 3,8 méteres belmagasság lehetővé teszi galéria építését. A ház kívül-belül gyönyörűen felújított. A beépített konyhabútor az ár részét képezi. A lakás tartozéka még a pincében egy önálló zárható pincerekesz. A társasház rendezett, lift nélküli, kulturált lakóközösség jellemzi.

A szomszéd házban garázs bérelhető. Azoknak ajánljuk, akik kitűnő elhelyezkedéssel, megújult környezetben keresnek, csendes, kényelmes lakást szép társasházban.

Az ingatlan tehermentes, jelenleg is bevételt termel, tulajdoni lapon 109 m2-es plusz 6 m2 pince.

Kizárólagos megbízás, kulcs az irodában!

Térkép

A hirdető elérhetősége

V. ingatlan

V.ingatlan
+36 20 582