Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8911244

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

40 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1910
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Budapest VIII. kerületében, a Kálvária tér közelében kínálok megvételre egy felújított, 1+1 szobás, 1. emeleti, 43 négyzetméteres lakást!

Az ingatlan az elmúlt években több felújításon is átesett, amelyek során kicserélték és korszerűsítették a teljes villanyhálózatot, valamint a vízvezetékeket. Új konyhabútorok kerültek beépítésre, a fürdőszobát pedig modern burkolatokkal és csövekkel látták el, valamint egy új villanybojlert is beszereltek. A falak egyedi, rusztikus stílusban lettek csiszolva és festve, amely jól illeszkedik a társasház szecessziós építészeti stílusához.

Az új, korszerű biztonsági ajtón belépve egy teljesen újszerű, felszerelt konyha fogad bennünket. A konyhával szemben található a csendes belső udvarra néző kisszoba, amely műanyag ablakkal van ellátva. Továbbhaladva az új burkolatokkal felszerelt fürdőszoba következik, ahol épített zuhanysarok található, több rétegben szigetelve az ázások ellen. A lakás stílusához illően a rézcsövek a falakon kívül futnak, ami nemcsak esztétikus, hanem a szerelhetőséget is megkönnyíti.

A nappali a lakás legnagyobb helyisége, felújított nagy ablakai keleti tájolásúak, így világos, napos szobát biztosítanak. A nappali mérete lehetőséget ad egy dolgozósarok, étkező vagy akár hálóhelyiség kialakítására is.

Az ingatlan per- és tehermentes, azonnal birtokba vehető, és teljes berendezéssel együtt eladó. A tulajdoni lap szerint 40 négyzetméteres, de a valóságban 43 négyzetméter alapterületű.

A társasház anyagi helyzete stabil, több felújítást és korszerűsítést végeztek már, amelyek érintették a tető és az eresz felújítását, a villanyhálózat korszerűsítését, a gázvezetékek cseréjét, valamint a csatornarendszer karbantartását. Ezen kívül a körfolyosót is felújították, és további karbantartások is tervben vannak.

Az ingatlan lokációja kiváló: a közelben számos vásárlási lehetőség, a Kálvária tér, kutyafuttató, a Corvin pláza és több egyetem is található, így befektetési célra is ideális, de első lakásnak is tökéletes választás egyedülállók vagy friss párok számára. A tömegközlekedés is kiváló, számos BKK járat könnyen elérhető.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a lakás, kérem, keressen bizalommal, akár hétvégén is!

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

Győri Eszter
+36 70 792