Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8916555

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

86 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1920
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó tágas, 3 szobás lakás Budapest 8. kerületében, az Orczy negyedben!

Budapest 8. kerületének Orczy negyedében eladó egy jó állapotú, polgári stílusú lakás a második emeleten. Az ingatlant 2011-ben felújították és azóta is megkímélt állapotban van, idén frissen festették.

A lakás két szobája utcai nézetű, a másik pedig csendes udvarra néz, ami biztosítja a nyugodt környezetet. A különálló WC, fürdőszoba és kamra mellett a tágas, étkezős konyha ideális egy nagyobb család számára is, itt tényleg mindenki kényelmesen elfér!

A társasház karbantartása is folyamatban van: a belső udvar, a tetőt és a pincét már felújították, a külső homlokzat felújítása pedig jövőre várható. A társasház csővezetékeit szintén korszerűsítették.

A lakók egy csendes, rendezett közösséget alkotnak, így garantáltan nyugodt környezetre találsz!

A lakás ideális választás lehet egy nagyobb családnak, vagy befektetésre is kiváló, mivel két külön kis lakás is kialakítható belőle, amit új tulajdonosa magas hozammal bérbe adhat.
Tulajdoni hányad: 1/1

REF: M289425
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495