Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8899528

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

32 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1950
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

***Eladó a Baross utcához közel egy földszinti, csendes egy szoba + galériás garzonlakás!***

Eladásra kínálok a VIII. kerület csendes kis utcájában egy 40 nm-es nappali-étkezős, fekvő galériás (10 nm) garzonlakást. Az ingatlan bár földszinti, de semmiféle vizesedés nincs a lakásban, keleti tájolásának köszönhetően a délelőtti órákban süt be a nap.
A társasház rendezett, az utóbbi években felújításra kerültek a víz- és gázvezetékek, a kémények, függőfolyosók, homlokzat. A közös képviselő is a lakóközösség tagja, akik nagyon összetartóak és segítőkészek.
A lakás közepes állapotú, de költözhető, felújítást követően egy igazi otthon válhat belőle az új lakó igényeinek megfelelően.
Elhelyezkedése kiváló, pár perc sétára több busz (9-es, 99-es), trolibusz (83-as, 72-es) is közlekedik. Iskola, óvoda, játszótér, park, orvosi rendelő, boltok elérhető távolságban. Számos egyetem közelsége miatt KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI lehetőség is!
A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes kamatozású hitelt kínálunk, ügyintézésben pénzügyi kollégáink szívesen segítenek! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Hívjon a hét bármely napján, és tekintsük meg együtt új otthonát!

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

Nándori Ágnes
+36 30 222