Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8913636

Duna House - József körút

35 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1910
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, amely nem csak otthont, hanem kiemelkedő befektetési lehetőséget is kínál a belváros szívében. Forduljon hozzánk bizalommal, és tegye meg az első lépést az új otthona vagy befektetése felé.

Az ingatlan a Corvinnegyed szívében, a József körúton, a Práter utca magasságában található. Alapterülete 24nm, a galériák pluszban 11,5nm, így a lakás teljes hasznos területe: 35,5nm.
A lakás tulajdoni lap szerint földszinti, de a valóságban 10 lépcső magasságban közelíthető meg a bejárati ajtó, így szinte első emelet magasságnak felel meg.



Ez a lakás nem csak lakhatásra tökéletes választás, hanem kiváló lehetőséget nyújt befektetők számára is. Az airbnb engedély megléte biztosítja, hogy az új tulajdonos azonnal kezdheti a lakás kiadását, profitálva az aktív turisztikai forgalomból. A 6 férőhelyes kialakításnak köszönhetően nagyobb csoportok, családok számára is ideális választás, növelve a foglalások számát és a bevételi lehetőségeket. Az ingatlan önálló helyrajzi számmal rendelkezik.



Az ingatlan gázkonvektoros fűtéssel rendelkezik, így a téli hónapokban is kellemes hőmérsékletet biztosít. A meleg otthoni légkört a modern és stílusos berendezés is hozzájárul, mely teljes egészében a vételár részét képezi. Két galéria 7 és 4,5nm-es ( 185cm magas) is helyet kapott az ingatlanban, ahol a hálószobák kerültek kialakításra, így maximálisan kihasználva a rendelkezésre álló teret.


Eladó egy teljes körűen felújított, 6 férőhelyes apartman, mely tökéletes befektetési lehetőségként szolgál az airbnb piacon, jelenleg is aktív engedéllyel rendelkezik. A lakás kiváló fényviszonyokkal bír, udvari nézettel, garantálva a nyugalmat és a csendet a város szívében.

A környék mind közlekedés, mind infrastruktúra szempontjából magáért beszél.

További információért hívjon!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Duna House - József körút

Bircsák Mónika
+36 30 517