Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8898433

Budapest IV. kerület József Attila utca 94-100 - OTP Ingatlanpont Iroda

36 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1910
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó galériás, felújított lakás Józsefváros szívében! Kiváló lehetőség egyéni igények megvalósítására!

Keresi álmai otthonát Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő kerületében? Akkor ne keressen tovább! Ez a 36 m2 galériás földszinti lakás 42,5 millió forintért most az Öné lehet!
A lakás 5 éve teljes körűen fel lett újítva, így modern és kifogástalan állapotban várja új tulajdonosát. Tágas és praktikus kialakítású, minden szeglete a maximális kényelmet szolgálja, ugyanakkor néhány részlet még lehetőséget nyújt a személyre szabásra. A nyílászárók felújításra várnak, így saját elképzelései szerint varázsolhatja még otthonosabbá.
A galéria elegáns és helytakarékos megoldást nyújt, amely ideális lehet dolgozósaroknak vagy hálónak. Az elhelyezkedés pedig egyszerűen páratlan: a 4-es metró és a 4-6-os villamos megállója csak egy karnyújtásnyira van, így pillanatok alatt elérheti a város bármely pontját. A környék központi, így kiváló választás mindazok számára, akik a város lüktetésében szeretnének élni. A szomszédság barátságos, a belső udvar pedig gyönyörűen karbantartott.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Hívjon most, és tegye saját ízlésére ezt a különleges ingatlant Józsefváros szívében!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest IV. kerület József Attila utca 94-100 - OTP Ingatlanpont Iroda

Illyés Margit
+36 70 377