Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8916554

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

52 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1920
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

***VIII. kerületben - II. János Pál pápa téren - 1 PERC SÉTÁRA A 4-ES METRÓTÓL ÉS 10 PERC SÉTÁRA AZ M2-TŐL (KELETI ÉS BLAHA) - teljeskörűen, igényesen felújított - AIRBNB-RE ALKALMAS - praktikus elosztású - 52 nm-es - csendes, világos lakás - eladó!***

A 2. emeleti, 52 nm-es, 1 szoba+hallos, délnyugati tájolású, klímás lakás ízlésesen felújított, udvari nézetű, világos és csendes, ablakaiból a szomszéd ház tűzfalát látjuk. Terei ügyesen tagoltak: amerikai konyhás étkezős nappali, hálószoba, fürdő, tágas előszoba. Az előszobában nagy méretű beépített szekrény biztosítja a rendezett tárolás lehetőségét. A belmagasság 3,4 m.

Az ingatlant 2016-ban teljeskörűen felújították, az alábbi korszerűsítések történtek:
- elvégezték az elektromos hálózat, a víz- és gázvezetékek cseréjét,
- új gáz-cirkó fűtésrendszert építettek ki (kéménybélelés, új radiátorok),
- a hideg- és meleg burkolatokat is cserélték,
- a vizes helyiségekbe új szanitereket építettek be, a fürdőszobába törölközőszárítós radiátor került,
- megtörtént a külső-belső nyílászárók cseréje. Az új, hang- és hőszigetelt ablakok szúnyoghálóval szereltek. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági bejárati ajtó.
- gépesített, modern konyhabútort építettek be,
- az előszobában és a fürdőben beépített szekrények biztosítják a rendezett tárolás lehetőségét.

Közös költség: 12.230 Ft/hó.
A rezsi (áram, víz, gáz) a tényleges fogyasztás alapján kerül elszámolásra.

Az épület az 1920-as években épült, 3 szintes, lift nincs, homlokzata kívül-belül átlagosnak mondható. A társasház folyamatosan karban tartott, a víz- és gáz hálózatot pár éve felújították. A lakóközösség csendes, a lépcsőház, a körfolyosók és a belső udvar is tisztán tartott. A társasházzal szemben zöld park található, kiváló lehetőséget nyújt a pihenni, sportolni vágyóknak.

Lokációja kiváló, a környék jól ellátott, minden megtalálható, amire a hétköznapok során szükségünk lehet. A közelben pékség, éjjel-nappali üzlet, 0-24-es gyógyszertár, éttermek, bevásárlási lehetőségek.

Ajánlom magas hozamot biztosító, értékálló befektetésnek, hosszú- és rövidtávú bérbeadásra is kiválóan alkalmas, de ideális választás lehet azok számára is, akik egy központi elhelyezkedésű, mégis nyugodt otthonra vágynak.

Az ingatlan per-, teher- és igénymentes.
A lakásban november végéig bérlő lakik.
M289473

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495