Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8923267

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

51 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1930
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Corvin-Negyed közelében egy 51 nm-es lakás Eladó! A nyolcadik kerületben eladó egy teljesen per- és tehermentes, rövid időn belül költözhető, 51 - valóságban 53,1 - nm-es 1. emeleti, jó állapotú és jó kialakítású 1 szobás lakás.

A társasház rendezett lakóközösséggel rendelkezik. Jelenlegi elrendezése praktikus, belmagassága 3 m-es, tágas nappalijának és a hall résznek köszönhetően tágas teret és kényelmet nyújt. Továbbá világos és fényes atmoszférát biztosít az ingatlan déli fekvése. A lakásba belépve egy tágas előtér fogad, ahonnan könnyen elérhetőek a külön nyíló helyiségek, mint például, a konyha, fürdőszoba, hall, a kamra, valamint a mosdó és a nappali is. A fűtés házközponti, radiátoros.

A közös költség 28.050 forint, amely magába foglalja a szemétszállítás-, a lépcsőház takarítás- és a felújítási alap díját, a lift takarítást, továbbá a fűtést is! A víz egyedi mérőóra alapján, havonta körülbelül 3.000 forint költséget jelent. A fürdőszobába egy 1,5 éves makulátlan állapotú Ariston bojler biztosítja a meleg vizet. Az épület csendes, jól megszűri az utca zaját, a lakás a zárt folyosó lakása, így gyakorlatilag csekély átmenő forgalom a főbejárati ajtó előtt.

Az épület frekventált elhelyezkedése végett könnyen eljuthatunk bárhová. A közlekedés kifejezetten előnyös: A szomszédos ház előtt áll meg a 9-es busz, a 72-es és 83-as troli, és a 909-es éjszakai busz. Séta távolságban elérhető a 3-as és 4-es Metró, a 4-es, 6-os villamos.
A közvetlen közelben gyakorlatilag minden megtalálható, néhány perc a Corvin Pláza, Lidl, Spar, piac, orvosi rendelők, gyógyszertárak, iskolák, színházak, mozik és könnyedén megközelíthető a belváros, rakpart és a Nagykörút is. Számos egyetem közelíthető meg rövid idő alatt ? pl. SOTE, Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Pázmány Péter Katolikus Egyetem , ELTE, Corvinus

Ajánlom az ingatlant befektetőknek, továbbá olyan fiataloknak és pároknak, akik az első lakásuknak egy jó állapotú és akár egyéni ízlésnek megfelelően alakítható ingatlant szeretnének.

CSOK-Hitel és jogi ügyintézés az irodában. Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 6 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

Hegedűs Tibor
+36 70 329