Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8897918

Tipp Ingatlan Kft

65 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Házközponti fűtés egyedi méréssel
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1968
  • Fűtés Házközponti fűtés egyedi méréssel
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

KIFEJEZETTEN KEDVEZŐ FENNTARTÁSÚ, FELÚJÍTOTT, REZSIBAJNOK LAKÁS, VÁRJA SZERENCSÉS ÚJ TULAJDONOSÁT!



 



*  AMENNYIBEN KÉNYELMES NAGYVÁROSI ÉLETRE VÁGYIK, MEGTALÁLTA LEENDŐ OTTHONÁT!  *





A Harminckettesek terén - a nagykörúttól csupán néhány méterre - található, OÁZIS TÍPUSÚ, SAJÁT TÁGAS BELSŐ PARKKAL RENDELKEZŐ, referencia lakóközösségű és jó anyagi háttérrel rendelkező Társasházban kínáljuk megvételre, ezt a pár éve felújított kényelmes otthont. Déli fekvésének köszönhetően, kellemesen benapozott és világos.



A  TÁRSASHÁZ HATALMAS BELSŐ PARKJÁBAN, PADOK, MINI JÁTSZÓTÉR, ÉS TÖBB SZABADIDŐS ESZKÖZ IS MEGTALÁLHATÓ, AHOL NYUGODTAN LEHET PIHENNI, OLVASGATNI, BESZÉLGETNI, AMI NAGYBAN MEGKÖNNYÍTI AZ OTTHON TÖLTÖTT IDŐ, KELLEMES ÉS BIZTONSÁGOS ELTÖLTÉSÉT!



Az amerikai konyhás nappali mellett, két külön megközelíthető hálószoba, egy fürdő-WC egyben, egy külön WC, valamint egy nagyméretű kamra is található a lakásban. A nappaliból közelíthető meg a 4 m2-s beépített erkély, ami akár egy plusz szabadidős helyiségként is használható. A lakás felújítása során, az összes nyílászáró is új műanyagra lett cserélve, így garantálva az itt élők nyugalmát. A vizes strangok is nemrégiben lettek kicserélve. Az otthon melegét egyedileg mért házközponti fűtés szolgáltatja. A REZSI NAGYON KEDVEZŐ, mivel a közös költség FŰTÉSSEL és VÍZZEL EGYÜTT mindössze 26.000 Ft/hó!!! Ezen felül csak az elektromos áramért kell fizetni!!!!!!



A konyhában található gépesített konyhabútor, valamint a fürdőszobaszekrény, a vételár részét képezik! A fürdőszobában egy multifunkcionális zuhanykabin található.



A környék infrastruktúrája tökéletes. Szinte minden megtalálható a közelben, ami egy kényelmes belvárosi kozmopolita életvitelhez elengedhetetlen.



EXTRA: Az épülettömb udvarában lehetőség van kocsibeállásra is, ami 5.000 Ft/hó!!! Így minimális költségen, maximális biztonságban tudhatja autóját!!!



A lakás per-, teher és igénymentes. Amennyiben kérdése lenne, vagy szeretné megtekinteni személyesen is, kérem hívjon bizalommal!


Térkép

A hirdető elérhetősége

Tipp Ingatlan Kft

Nagy Róbert
+36 20 314