Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8703564

Tipp Ingatlan Kft

72 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Egyéb fűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1909
  • Fűtés Egyéb fűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Gutenberg téren, lift nélküli, rendezett társasház 3. emeletén kínálunk egy teljes körűen, építész által felújított, remek adottságú lakást. A felújítás mindenre kiterjedt, a víz és villamos vezetékek cseréje, valamint a fűtés korszerűsítése (kondenzációs kazán) is megtörtént. A patinás fa nyílászárókat megtartották, de a mai kornak megfelelő többrétegű hang- és hőszigetelt termo üveggel látták el. A konyha és fürdőszoba szintén felújított, minőségi szaniterekkel, gépekkel, burkolatokkal ellátva.



Kiváló beosztás: nappali és két külön nyíló hálószoba, amelyek ablakaiból a hangulatos Gutenberg térre látunk. A lakás déli fekvésű, nagyon világos.



A ház jelentős megtakarítással rendelkezik. Megnyert pályázaton zöld udvar kerül kialakítására, a kerékpár tároló és kukatároló is fel lesz újítva, a munkák már elkezdődtek. Jó lakó közösséggel bír, a közel jövőben energia közösség alakulna szolár panelek használatával, a társasház tetőfelületének napelemes beépítésével.



Kiváló lokáció, a Palotanegyed nyüzsgése, éttermek, kávézók sokasága helyben, de karnyújtásnyira a nagykörúti villamosok, metró állomások.



 


Térkép

A hirdető elérhetősége

Tipp Ingatlan Kft

Novotny György
+36 30 270