Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8833760

Bp. XIV. Ilka utcai franchise iroda

31 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 3
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1910
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Referens: /101446
Scroll down for English!

Eladóvá vált a VIII. kerületben egy 2. emeleti gyönyörűen felújított 31m2-es lakás! A társasház a Losonci negyedben található. A nyugati tájolású lakásban a felújítás során a teljes elektromoshálózat és a vízhálózat is ki lett cserélve, és új többponton záródó biztonsági bejáratiajtó is be lett szerelve.

Az ingatlanban egy 21m2-es szoba, beépített gépesített konyha, külön WC, és fürdőszoba, és egy kis közlekedő található.

A hőmérsékletről padlófűtés minden helyiségben külön termosztáttal, és Wi-fi-s hűtő-fűtő klíma gondoskodik, a melegvizet pedig Wi-fi-s villanybojler biztosítja.
A lakásnak új 3 rétegű hőszigetelt nyílászárói vannak, távirányítós alumínium redőnyökkel felszerelve.

A Klinikák metró megálló, és számos tömegközlekedési és bevásárlási lehetőség, valamint iskolák, óvodák néhány perc sétatávolságra találhatóak.

Az épület rendezett, tiszta és csendes, a közös költség 7500ft/hó. Az ingatlan per és tehermentes, AIRBNB-re alkalmas. Kiváló választás egyetemistáknak, és befektetőknek is!

Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan, keressen bizalommal!

English!

In the VIII district, a beautifully renovated 31 m2 apartment on the 2nd floor is for sale! The apartment building is located in the Losonci quarter.

During the renovation of the west-facing apartment, the entire electrical system and the water network have also been replaced, and it has also been installed a new multi-point lock security entrance door.

The property has a 21m2 room, a built-in mechanized kitchen, a separate toilet, a bathroom, and a small corridor.

The temperature is considered underfloor heating in each room with a separate thermostat, and a cooling-heating air conditioning, the hot water is provided by an electric boiler.

The apartment has new 3-layer insulated windows, with aluminum shutters that can controlled by a remote controller. The Klinikák metro stop, numerous public transport and shopping opportunities, and schools and kindergartens are a few minutes walk away.

The building is tidy, clean, and quiet, the common cost is HUF 7,500/month. The property lawsuit is free of charge, and suitable for AIRBNB. An excellent choice for university students and investors!

If you are interested in the property, call me!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Bp. XIV. Ilka utcai franchise iroda

Fekete Bence Bp. XIV. Ilka utcai iroda
+36 30 750