Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8911101

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

35 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1928
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

eladó egy kiváló adottságokkal rendelkező, tulajdoni lap szerint 35 m²-es, de galériák kialakításával közel 45 m²-re bővített ingatlan, amely lakásként vagy üzlethelyiségként egyaránt hasznosítható!

Az ingatlan hivatalosan egyéb helyiség besorolású, de bejelentkezés állandó lakcímre és tartózkodási helyre is lehetséges, így sokoldalúan használható.

Az ingatlan impozáns 4 méteres belmagassága további bővítési lehetőséget biztosít, akár 60 m²-re is növelhető a tér. Ehhez építész által készített 2D és 3D tervek is rendelkezésre állnak, így az új tulajdonos azonnal megkezdheti a tervezést.

Jelenleg a lakásban több galéria található: egy fa galéria 175 cm-es belmagassággal, egy fekvő galéria 156 cm-rel, valamint egy praktikus tároló galéria, amelyek mind a tér maximális kihasználását szolgálják. Az ingatlan teljes műszaki felújításon esett át, így további beruházásokra nincs szükség.

A terek világosak és fényesek, köszönhetően a galéria ablakainak, melyek egész évben természetes fényt engednek be. Az utcafronti nyílás miatt az ingatlan üzlethelyiségnek vagy irodának is ideális választás.

Kiváló lokációban helyezkedik el, közelben parkok, piacok, valamint tömegközlekedési csomópontok találhatók. A közös költség mindössze 12.000 Ft/hó, ami korlátlan vízfogyasztást tartalmaz, a rezsi pedig rendkívül alacsony, 7-8.000 Ft/hó.

Az ingatlan jogi háttere rendezett, tehermentes, 1/1 tulajdonban van. Befektetők számára különösen vonzó lehetőség, mivel gyors megtérülést kínál, és magas kiadhatósági potenciállal rendelkezik.

Ne hagyja ki ezt az alkalmat, az ingatlan azonnal költözhető! Érdeklődjön bátran, hívjon megtekintésre vagy további részletekért!

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

Győri Eszter
+36 70 792