Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8922951

GDN Ingatlanhálózat - Best Sellers

32 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Ez a kiváló állapotú, felújított ingatlan Budapest egyik legjobban megközelíthető részén helyezkedik el, ideális választás azok számára, akik fontosnak tartják a közlekedés kényelmét. Az otthon melegéről innovatív Tokyosolar infra fűtési rendszer gondoskodik, amely a parketták alatt található. A parketta nem csak esztétikus, de víz- és kopásálló is, ami hosszú távú megoldást nyújt a mindennapi használatra.

Az ingatlan új bejárati és beltéri ajtókkal rendelkezik, továbbá modern műanyag nyílászárók biztosítják az energiatakarékosságot, amelyek redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. Az új villanybojler korszerű és energiatakarékos megoldás a meleg víz ellátására.

A társasház anyagi helyzete rendezett, így a lakók számára hosszú távú stabilitás garantált. A tetőszerkezet teljes cseréje 2023-ban történt, míg a gázvezetékek cseréjét 2024 nyarán tervezik, így az épület korszerűsítése folyamatosan zajlik. Ez az ingatlan ideális választás azok számára, akik modern, jól karbantartott lakást keresnek kiváló közlekedéssel.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.
Ha nem veszem fel, visszahívom!
ID: 375338 ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: - GDN azonosító: 375338

Térkép

A hirdető elérhetősége

GDN Ingatlanhálózat - Best Sellers

Hallai Mónika
+36 30 649