Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8835365

Domus Optima Kft.

27 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (konvektor)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1910
  • Fűtés Gáz (konvektor)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Egyetemisták, befektetők figyelem! Budapest egyik központi városrészében, az Orczy negyedben eladó egy tehermentes, jó állapotú, második emeleti lakás. Az ingatlan 27 nm alapterületű, 1 szobával és 1 fürdőszobával rendelkezik. A lakás frissen festett, hűtő-fűtő inverteres klímával felszerelt, a fűtést pedig gázkonvektor biztosítja. Igen kis rezsivel üzemeltethető, a közös költség 10.000 Ft, a gáz 5.000, a villany szintén 5.000 Ft körül van havonta a LED világításnak köszönhetően. Vízórás, ami a napokban lett hitelesítve további 8 évre.

Az épület a környék átlagánál jobb állapotú, a Diószegi utca Elnök utca felőli, kedvelt részén található a Ludovika Aréna és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar épületének szomszédságában. A SOTE főépülete 7 perc, a Nagyvárad téri metró megálló 8 perc, az utcában közlekedő 83-as troli megálló 1 perc sétára van.

Az ingatlan állapota jó, azonnal beköltözhető. A képeken látható bútorok, gépek, berendezések a vételár részét képezik. Amennyiben rövid időn belül költözhető, tehermentes, alacsony költségű, de hamar és jól kiadható lakást keres, hívjon bizalommal!
Hitellel, lakás takarék pénztári kifizetéssel, babaváróval vásárolni kívánók jelentkezését is várjuk, illetve ezen szolgáltatások igénybevételére hitelközvetítő munkatársammal együtt, készséggel állok az Ön szíves rendelkezésére!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Domus Optima Kft.

Haag Szabolcs
+36 70 716