Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8838158

Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda

51 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1924
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Budapest Belvárosában, a Blaha Lujza és a Rákóczi tér között kedvező áron eladó egy 51m2-es üzlethelyiség.
Az ingatlan utcafrontos bejárattal és kirakattal rendelkezik, és egy karbantartott, szigetelt, színezett társasház földszintjén található.
Az üzlet kétszintes: egy földszintből és egy pincéből áll. Mindkét szinten található WC és zuhanyzó, így alkalmas lehet kettő különálló garzon vagy szolgáltatási hely kialakítására, közös előtér használattal.
Az ingatlan jelenleg felújítandó állapotban van, összközműves, de egyelőre a fűtés és a melegvíz-ellátás nincs kialakítva, a villanyvezeték cseréje nem fejeződött be. Így az új tulajdonosnak lehetősége nyílik, hogy ezeket a dolgokat saját ízlése és igénye szerint alakítsa ki.
Ne maradjon le, hívjon most!
A hirdetés tájékoztató jellegű, az ingatlanról pontos adatokat a megtekintést követően a tulajdonos által elmondottak alapján tudunk garantálni! A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitelkonstrukcióval tudunk segíteni. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Jogi és hitel ügyintézés az irodában. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Eladó ingatlanokat keresünk meglévő belföldi és külföldi partnereink számára!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda

Süveges József
+36 70 593