Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8923067

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

51 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1930
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Corvin-Negyed közelében egy 51 nm-es lakás Eladó! A nyolcadik kerületben eladó egy teljesen per- és tehermentes, rövid időn belül költözhető, 51 - valóságban 53,1 - nm-es 1. emeleti, jó állapotú és jó kialakítású 1 szobás lakás.

A társasház rendezett lakóközösséggel rendelkezik. Jelenlegi elrendezése praktikus, belmagassága 3 m-es, tágas nappalijának és a hall résznek köszönhetően tágas teret és kényelmet nyújt. Továbbá világos és fényes atmoszférát biztosít az ingatlan déli fekvése. A lakásba belépve egy tágas előtér fogad, ahonnan könnyen elérhetőek a külön nyíló helyiségek, mint például, a konyha, fürdőszoba, hall, a kamra, valamint a mosdó és a nappali is. A fűtés házközponti, radiátoros.

A közös költség 28.050 forint, amely magába foglalja a szemétszállítás-, a lépcsőház takarítás- és a felújítási alap díját, a lift takarítást, továbbá a fűtést is! A víz egyedi mérőóra alapján, havonta körülbelül 3.000 forint költséget jelent. A fürdőszobába egy 1,5 éves makulátlan állapotú Ariston bojler biztosítja a meleg vizet. Az épület csendes, jól megszűri az utca zaját, a lakás a zárt folyosó lakása, így gyakorlatilag csekély átmenő forgalom a főbejárati ajtó előtt.

Az épület frekventált elhelyezkedése végett könnyen eljuthatunk bárhová. A közlekedés kifejezetten előnyös: A szomszédos ház előtt áll meg a 9-es busz, a 72-es és 83-as troli, és a 909-es éjszakai busz. Séta távolságban elérhető a 3-as és 4-es Metró, a 4-es, 6-os villamos.
A közvetlen közelben gyakorlatilag minden megtalálható, néhány perc a Corvin Pláza, Lidl, Spar, piac, orvosi rendelők, gyógyszertárak, iskolák, színházak, mozik és könnyedén megközelíthető a belváros, rakpart és a Nagykörút is. Számos egyetem közelíthető meg rövid idő alatt ? pl. SOTE, Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Pázmány Péter Katolikus Egyetem , ELTE, Corvinus

Ajánlom az ingatlant befektetőknek, továbbá olyan fiataloknak és pároknak, akik az első lakásuknak egy jó állapotú és akár egyéni ízlésnek megfelelően alakítható ingatlant szeretnének.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, úgy forduljon hozzám bizalommal a hét bármelyik napján, akár hétvégén is!

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

Nándori Ágnes
+36 30 222