Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8911102

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

25 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1898
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladásra kínálok egy kiváló lehetőséget a VIII. kerületben, a megújult Kálvária tér szomszédságában, a Magdolnanegyedben!

Ez a 25 nm-es, második emeleti garzonlakás ideális választás lehet akár saját otthonnak, akár befektetésnek, például Airbnb kiadásra is. A lakás csendes, a hátsó kertre néz, így nyugodt és kellemes környezetet biztosít lakóinak.

A lakás egyik különlegessége a szoba felett kiépített 7 nm-es galéria, melynek belmagassága 160 cm, tökéletes hálóhely kialakítására. Az ingatlan költözhető állapotban van, minden fogyasztás egyedi mérőkkel felszerelt, így a fenntartási költségek rendkívül alacsonyak. A fűtést gázkonvektor biztosítja, míg a meleg vizet villanybojler szolgáltatja.

A társasház lakóközössége barátságos és nyugodt, a széles folyosók pedig hangulatos teraszként is funkcionálnak. A környék infrastruktúrája kiváló: egyetemek, óvodák, parkok, játszóterek, valamint a Turay Ida Színház is mind csupán egy perc sétára találhatók. A 9-es és 99-es buszjáratokkal könnyen és gyorsan elérhető a belváros.

Ez az ingatlan ideális választás első lakásnak, vagy befektetésnek is, és különösen vonzó lehet azok számára, akik Airbnb kiadásban gondolkodnak. A kínálatunkból választott ingatlanhoz kedvezményes hitelkonstrukciókat is kínálunk, és teljes körű ügyintézést biztosítunk, beleértve megbízható ügyvédi közreműködést.

A lakás rugalmasan megtekinthető, hívjon bátran a hét bármely napján!

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

Győri Eszter
+36 70 792