Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8911097

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

25 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1898
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

***Magdolnanegyedben eladó AIRBNB-re is alkalmas 2. emeleti garzonlakás! ***

Eladásra kínálok a VIII. kerületben, a megújult Kálvária tér szomszédságában második emeleti csendes, hátsó kertre néző 25 nm-es garzonlakást. A szoba felett kiépített 7 nm-es galéria magassága 160 cm, ideális egy háló kialakítására.
Az ingatlan költözhető állapotú, minden fogyasztás egyedi mérőkkel ellátott, így igen kedvező a fenntartási költsége. A fűtésről gázkonvektor gondoskodik, a melegvízről pedig villanybojler.
A társasház lakóközössége nyugodt, jó viszonyt ápolnak egymással. A széles folyosók hangulatos teraszként is funkcionálnak.
A környéken egyetemek, óvodák, park, játszótér, orvosi rendelő, a Turay Ida Színház is csupán egy perc séta. A 9-es és 99-es buszokkal könnyen és gyorsan a belvárosba juthatunk.
Ideális választás lehet első lakásnak vagy befektetésnek is!

A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes kamatozású hitelt kínálunk, ügyintézésben pénzügyi kollégáink szívesen segítenek! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Hívjon a hét bármely napján bizalommal, a lakás rugalmasan megtekinthető!

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

Koszka Nikolett
+36 70 621