Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8906585

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

40 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1950
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

***ELADÓ JÓZSEFVÁROS KÖZKEDVELT RÉSZÉN, A BAROSS UTCÁBAN EGY MÁSFÉLSZOBÁS, AIRBNB-RE ALKALMAS LAKÁS!***

Eladásra kínálok a VIII. kerületben, a Corvin sétány közelében egy 3. emeleti, 44 nm-es lakást, külön nyíló szobákkal. A tágas nappali nagy, déli fekvésű ablakai az utcára néznek, tájolásuknak köszönhetően a természetes napfénytől rendkívül világos a szoba. A külön nyíló kisebbik szoba csendes belső udvarra néz, ahol egy fekvő galéria is kialakításra került.
2022-ben gázkazán csere történt, ez szolgáltatja a melegvizet, és a kéményt is kibélelték. Minden egyedi mérős, a közös költség mindössze 12.000 Ft.
A lakás 1/1 tulajdoni hányadú, tehermentes. A vételár tartalmazza a beépített gardróbszekrényt és konyhaszekrényt mosogatógéppel, hűtővel.

A társasházban nagyon jó lakóközösség él, AIRBNB engedélyezett, így rövid távú befektetésre is alkalmas! Az egyetemek közelségének köszönhetően könnyen kiadható hosszútávra akár 2 diáknak is a jó elosztású ingatlan.

Pár perc sétára iskolák, óvodák, bölcsödék, orvosi rendelő, gyógyszertár, élelmiszerboltok. A Corvin sétányon számos étterem, bár, kávézó található ha kikapcsolódni vágyunk, sportolásra pedig kiváló lehetőség a Life 1 Fitness Corvin.
Közvetlen közelben a 9-es busz, 72, 83-es trolibuszok megállója, és az M3-as metró is mindössze 5 perc gyalogosan.
A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes kamatozású hitelt kínálunk, ügyintézésben pénzügyi kollégáink szívesen segítenek! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Hívjon a hét bármely napján, és tekintsük meg együtt új otthonát!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

Zsoldos Marcell Tibor
+36 20 232