Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8849936

Vernika Judit Katalin E.V.

108 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1949
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Budapest, Horváth Mihály térnél felújított, 2 szoba+galériás, földszinti, jelenleg 108 nm-es (35 nm+50 nm galéria+23 nm), délkeleti fekvésű, AirBNB engedéllyel rendelkező, téglaépítésű lakás eladó. Az ingatlan tehermentes.

2022-ben teljes körű felújításra került sor. Frissen festett, villanyhálózat, víz- és lefolyórendszer, gázvezetékek cseréje és korszerűsítése, aljzat és falak szigetelése megtörtént. Energiatakarékos Ariston villanybojler, új szaniterek, új zuhanykabin és új konyhabútor került beszerelésre. Fűtés jelenleg új inverteres klímával megoldott. A galériába plusz elektromos hősugárzó került. Gáz ki van kötve, de a gázóra a helyén maradt, így könnyen visszaállítható gázfűtésre.

A lakás jelenlegi állapota 35 nm-es lakás és 23 nm-es műhely egybenyitásával került kialakításra. A lakás és a műhely külön helyrajzi számon van, ezért szükség esetén könnyen visszaállítható az eredeti állapot. Így a műhelyrész üzletként, irodaként, szalonként, stb. külön is működtethető, utcafronti bejárata van. De akár az egész lakás egyben is hasznosítható hasonló célokra.

A lakásba a társasház udvaráról lehet bejutni. A helyiség 4,6 m-es belmagasságát kihasználva a lakás részből belső lépcsővel megközelíthető, 50 nm-es, 1,97 m magaságú, stabil, 2 egymásból nyíló helyiségből álló galéria került kialakításra. A földszinti rész magassága 2,4 m. A földszinten konyha, zuhanykabinos fürdőszoba és külön wc van.
A felújítás óta senki nem használta, ezért a felújításkori, azonnal költözhető állapotban van.

A ház közvetlen közelében 9-es busz, 72 és 83-as troli megállója van, így a 4-6-os villamos és a 3-as, 4-es Metró könnyen megközelíthető. Belváros pár perc alatt elérhető.

Folyamatosan karbantartott épület, csendes lakóközösség, kulturált udvar.
Befektetésnek is kiválóan alkalmas.

Irányár: 58.000.000 Ft

Térkép

A hirdető elérhetősége

Vernika Judit Katalin E.V.

Vernika Judit
+36 20 520