Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8910604

Kulcs-Pont Ingatlan Kft.

42 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1950
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Teljes berendezéssel eladó ez a frissen felújított, stílusosan kialakított nappali + egy hálós lakás a belváros közepén, az Astoriától 2 perc, Deák tértől 5 perc sétára - a „bulinegyedhez” nagyon közel, mégis nyugodtabb, csendesebb részen.

A 42 m²-es lakás a Síp utcában található egy háromemeletes, lift nélküli társasház legfelső emeletén - belső udvari ablakainak köszönhetően minden napszakban nyugodt, a belváros zajától mentes.
A közelben számtalan étterem, kávézó és bár található, a Deák Ferenc térről pedig a város minden pontja könnyen megközelíthető.
A társasház kimondottan jó állapotú, lakóközössége figyelmes. A közös képviselet jól biztosítja az állagmegőrzést és javítást, jelenleg a belső udvar felújítása es térkövezése zajlik.

A lakás a felújítás során új villany- es vízvezetékeket, nyílászárokat, hideg- es melegburkolatot kapott, kialakításra került egy modern amerikai konyhás nappali és egy különálló hálószoba. A konyhában indukciós tűzhely, sütő, elszívó, no-frost hűtőszekrény, és mosogatógép is helyet kapott. A fűtést elektromos fűtőpanel és GREE fűtésre optimalizált klímaberendezés biztosítja (levegő-levegő rendszerű hőszivattyú), ez szolgáltatja nyáron a hűtést is.
A lakás, kis mérete ellenére, rengeteg tárolóhellyel rendelkezik: a folyosóról nyíló külön tárolóhelyiség mellett a hálószobában is található beépített- és gardróbszekrény is. A konyha és fürdőszoba új szaniterekkel és gépekkel került felszerelésre, a víz melegítést energiahatékony Ariston bojler biztosítja.

Az ingatlant elhelyezkedése és kialakítása miatt kimondottan ajánljuk befektetésre , de a belvárost kedvelőknek saját részre is kiváló választás. A lakás 100%-os készültséggel kerül átadásra, azonnal költözhető.


Felkeltettem érdeklődését? Kérdéseivel, megtekintéssel kapcsolatosan várom megkeresését!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Kulcs-Pont Ingatlan Kft.

Plachy Zsuzsa
+36 30 869