Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8850725

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

101 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1924
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Hamisítatlan nagypolgári miliő a belvárosban elérhető áron!

Eladó Budapest VII. kerületében, Erzsébetvárosban, a Rottenbiller és Dembinszky utca környékén egy 101 nm-es, 4 szobás, jó állapotú polgári lakás. A lakás egy szép utcában található, kiváló közlekedési lehetőségekkel.

Az 1900-as évek elején épült, 5 emeletes tégla társasház szépen karbantartott és lifttel felszerelt. A környező utcákban számos tömegközlekedési járat megállója megtalálható, amelyekkel könnyen elérhető a város bármely része.

Az eladó lakás a 2. emeleten található, amelyet lifttel vagy egy szép lépcsőházon keresztül lehet megközelíteni. A lakás előtti függőfolyosó rész csak ehhez a lakáshoz vezet, így olyan, mintha saját erkélye lenne.

A lakás jó beosztású és szépen megkímélt állapotú, eredeti, teljesen ép parkettával. A cirkó gázkazán mindössze 3 éves és a kémény is ki van bélelve, így a fűtés megbízható és gazdaságos.

Ez az ingatlan nagy családok számára ideális, de befektetési célra is kiváló, hiszen minimális ráfordítással azonnal költözhető állapotban van és verhetetlen áron kínáljuk.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Hívjon bátran bemutatási időpont egyeztetése érdekében!

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

Győri Eszter
+36 70 792