Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8924296

Immo1 Erzsébetváros

38 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1910
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Megvételre kínálok egy tulajdoni lap szerint 35, mérve 36,5 négyzetméteres, erkélyes, frissen felújított egyszobás, klimatizált, alacsony rezsivel rendelkező ingatlant az Instant-Szimpla-Deák turista-aranyháromszögben Airbnb kompatibilis házban per- teher- és igénymentesen!

Környék: Ahogy a felütésben is említettem, az ingatlan a rövidtávú kiadás mekkájában, a Deák Ferenc tértől 150 méterre helyezkedik el, a Wesselényi utcán. A közelben minden megtalálható, ami az alapvető igényeket - is - kielégíti: korrekt gasztronómiai élmények, dohányboltok, gyógyszertárak, kisboltok, tömegközlekedési lehetőségek. Turistáknak kifejezetten szimpatikus lokáció lehet, lévén, hogy a Szimpla-Kert, Instant-Fogas is 500 méteren belül található.

Társasház: 1910-ben épült szecessziós, hatszintes, ötemeletes bérház. A külső és a belső homlokzat egyaránt karbantartott, jó állapotú, a körfolyosók egészségesek, stabilak, felújítást az elkövetkezendő évek során semmiképp sem igényelnek. A társasház SZMSZ-ében a rövidtávú kiadás nincs korlátozva, a lakóközösség most is kb. egyenlő arányban áll rövidtávú, hosszútávú bérlőkből és tulajdonosokból. Kicsit több, mint 10.000.- Ft közös költséget kérnek el, ami felújítási alapot is tartalmaz.

Lakás: Az ingatlanba lépve egy tágas előszobába érkezünk, ahol a kabát és csizma levétele sem okoz helyszűkét, de a pár napra idelátogatók is kényelmesen le tudják tenni a bőröndöket anélkül, hogy megborulnának benne. Bal kéz felől található egy mosdó és egy fürdőszoba, az előszoba után pedig egy amerikai konyha elérhető. Onnan továbbhaladva pedig a legnagyobb helyiség, a nappali található, amiből egy ízléses üvegfallal le lett választva egy hálórész. Az egész lakás frissen készült, minőségi anyagokból áll össze, nullkilóméteres, home-staging fogásokkal tuningolt, vevőcsalogató portéka. A lakáshoz tartozik egy közel 4 négyzetméteres erkély is, ahol a reggeli kávé vagy tea is jobban csúszik. Az ingatlan bútorozatlanul eladó, a teljes bútor és home-staging szett + 2.000.000.- Ft-ért megvásárolható.

Műszaki és költségek: Az ingatlan teljesen frissen lett felújítva, villanyhálózat 25A réz, vízrendszer cserélve, burkolatok cserélve, tulajdonképpen tényleg csak pénzt kell hozni, és felvenni a kulcsot. A közös költség a fentebb említettek szerint 10.000.- Ft környékén van, ezen felül a rezsi még ugyanennyit visz el körülbelül, tehát alacsony fenntartású ingatlanról van szó.

Lehetőségek: A lokáció és a társasház SZMSZ-e miatt rövidtávra kínálja magát, 20-22.000.- Ft körüli éjszakánkénti átlagárral és 70-75%-os éves átlagfoglaltsággal lehet számolni, ami 7-8% körüli megtérülést is hozhat! Mindemellett ha valaki első lakásának gondolja, az is tökéletes választás, mivel minőségi portéka, komfortos, otthonos.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Immo1 Erzsébetváros

Kovács Péter
+36 70 568