Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8915711

Immo1 Erzsébetváros

39 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Házközponti fűtés egyedi méréssel
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Fűtés Házközponti fűtés egyedi méréssel
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

VII. kerület Akácfa utcában eladó egy nagyon jó állapotú házban lévő, 39 m2-es, 1 szobás, hűtő-fűtő klímával felszerelt, negyedik emeleti, igényesen felújított lakás. Az ingatlan egyedi mérésű házközponti fűtéssel rendelkezik.


A LAKÁSRÓL >>

A lakás azonnal költözhető, újszerű állapotban van. Modern, kényelmes kialakítású, esztétikusan berendezett. Az ablakai a belső kertre néznek, így a belvárosi elhelyezkedése ellenére is rendkívül csendes a nap bármely szakaszában. A negyedik emeleti fekvése miatt igen világos.

Egyedi mérésű házközponti fűtéssel és egy inverteres hűtő-fűtő klímával rendelkezik.


FENNTARTÁSI KÖLTSÉG >>

Az energetikai hatékonysága miatt havonta kb. 25-30 ezer forintból fenntartható a lakás, ebben minden benne van!


LOKÁCIÓ >>

Kitűnő közlekedés, a metrómegállótól 2 percnyi sétára található a ház. 4-6-os villamos, troli, 7, 8E, 133E buszmegállók szintén pillanatok alatt elérhetőek. LIDL a sarkon, SPAR a körúton 5 percen belül elérhető. A környék tele van szórakozási lehetőséggel, több étterem is található a környéken, így minden gasztronómiai igényre lesz lehetősége az új Tulajdonosnak.


Az ingatlan jelenleg teljesen bútorozott, mindennel felszerelt, Tulajdonosának folyamatosan termelt, remek befektetésnek bizonyult. Jelenleg nem lakott az ingatlan, így rugalmasan megtekinthető. Saját részre, hosszútávú, vagy akár rövid távú kiadásra is TÖKÉLETES választás.


Hívjon most és nézze meg személyesen is!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Immo1 Erzsébetváros

Nagy Kata
+36 20 500